konzervářka

Jako všechny knihy od autorky nezapomenutelná knížka, dobrá zápletka, žádná červená knihovna. Napínavá od začátku do konce.

opravdu výborná knížka, kdo čte knížky od sandry Brown, rozhodně nebude zklamaný

Rozhodně jedna z nejlepších knih, které sem četla. Úplně mě pohltila , přečetla sem ji za noc a den a hned sem si dokupovala další díly, byla sem zvědavá na pokračování. a nebyla sem vůbec zklamaná. Knížka se velice dobře čte.

,Poslední rituál'' je prvním a možná i nejlepším příběhem z celé řady, ale já určitě sáhnu po dalším pokračování, velice mě zaujalo prostředí, advokátka Tóra a její život a vyšetřování. Exotické prostředí islandu mě nadchlo a na jména sem si rychle zvykla.Takovou maličkostí jako jsou cizojazyčná jména se nenechám odradit navíc to dodává příběhu na autentičnosti. Za sebe můžu jenom doporučit

Hodně zajímavá knížka, ráda se do ní podívám při různých zdravotních problémech. Jednoduše a přehledně napsaná.

psychothriller který mě pohltil, knížka je velice překvapivá, napínavá a čivá.

Jedna z nejlepších knížek, celá zápletka je napínavá do poslední chvíle nevíme jak to vlastně je. Rozuzlení bylo překvapivé. Knížka se mě líbila, ale nechci nic prozrazovat :) Za přečtení opravdu stojí

Určitě super doplnění série, moc dobře se čte, líbila se mě velice. Stojí za přečtení.

Kniha z lékařského prostředí , která určitě nebude nikoho nudiit, je čtivá, napínavá. Kdo má rád knížky z lékařského prostředí , tak trochu detektivka nebo triler. Doporučuji moc se mě líbila

Jonathan Kellerman opět vůbec nezklamal. Velice poutavý,napínavý příběh,moc se mi knížka líbila

Pěkná knížka pro děti od 5 do 10ti let, hodně obrázků a srozumitelně podaný text o starém Řecku

Úplně nádherné obrázky. Pro malé holčičky , určitě doporučuji .

Dobré , čtivé, zajímavý příběh , spíše pro ženy , co už mají děti .

Určitě smutné , ale pravdivé , na zamyšlení. Podle skutečné události, moc dobře se to čte.

Moc pěně napsané pohádky, převedené do současnosti