Koty7 Koty7 komentáře u knih

Asterix v Hispánii Asterix v Hispánii René Goscinny

Jedním komentářem asi shrnu vše. Jako malý jsem Asterixovy příběhy hodně žral. Mám jich doma spoustu. Pár z nich se i povedlo dobře zfilmovat.

Invaze Invaze Jay Bonansinga

10. díl tu není, tak ohodnotím aspoň tento. Opravdu povedený dnes už kultovní komiks od Roberta Kirkmana. Seriál se taky povedl, ale mohl být kratší...

Batman: Rok nula - Temné město Batman: Rok nula - Temné město Scott Snyder

Opravdový nářez ve společnosti našeho netopýřího přítele nám přinesl hned několik zajímavých příběhů včetně Riddlera.

14.03.2024 5 z 5

Liga výjimečných II Liga výjimečných II Alan Moore

Další povedený Moorův kousek.

Za pár prstenů Za pár prstenů Henry N. Beard

Snaha parodovat tento kultovní počin sice je, ale nic zásadního nám nepřinesla...

14.03.2024 3 z 5

Avatar Jamese Camerona: Tajná zpráva o biologických a sociálních dějinách Pandory Avatar Jamese Camerona: Tajná zpráva o biologických a sociálních dějinách Pandory Maria Wilhelm

Moc hezká encyklopedie ke světě Avatara a Pandory. Zavede nás do tohoto kouzelného světa a poodhalí nám jeho tajemství. Dozvíme se něco o místní fauně a flóře a také o místních obyvatelích Na'vi. Funguje jako dobrý doplněk k filmu.

13.03.2024 5 z 5

Akta X: Oficiální průvodce Akta X: Oficiální průvodce Brian Lowry

Hezká sonda do světa Akt X. Člověk se tu dozví spoustu informací z natáčení. Fanouškům seriálu vřele doporučuji. :)

13.03.2024 4 z 5

Vzestup draka Vzestup draka George R. R. Martin

Můj poslední zářez a opět náhled do světa Hry o trůny. Kniha se zabývá prvními 136 lety vlády Targaryenů v Západozemí a pokrývá pouze prvních sedm králů. Je plná úžasných ilustrací, které opravdu stojí za to. Také ji mohu doporučit fanouškům Rodu draka, kterým se nechce čekat na další sérii. ;)

13.03.2024 5 z 5

Vražedná tajemství a další příběhy Vražedná tajemství a další příběhy Neil Gaiman

Gaimanova sbírka kreslených příběhů, které jsou dost nesourodé. Nejvíc mě asi zaujal Lucifer a Harlekýn.

13.03.2024 4 z 5