Koty7 komentáře u knih
Hezká sonda do světa Akt X. Člověk se tu dozví spoustu informací z natáčení. Fanouškům seriálu vřele doporučuji. :)
Můj poslední zářez a opět náhled do světa Hry o trůny. Kniha se zabývá prvními 136 lety vlády Targaryenů v Západozemí a pokrývá pouze prvních sedm králů. Je plná úžasných ilustrací, které opravdu stojí za to. Také ji mohu doporučit fanouškům Rodu draka, kterým se nechce čekat na další sérii. ;)
Nádherná ilustrovaná kniha ze světa Hry o trůny, kterou pod dohledem Martina sepsali fanoušci. Člověk se tu hodně dozví o historii jak Západozemí, tak Essosu. Také je tu podrobně sepsána historie jednotlivých rodů a mnoho dalších informací přes kartografii, až po v bestiář.
Shakespearova klasika, která má mnoho adaptací a zná ji snad každý. Nikdy neomrzí. :)
Pěkný Gaimanův komiks o této nepříliš známe hrdince. Setkáme se tu i s Poison Ivy, Batmanem nebo Riddlerem. Bohužel je to dost složité na pochopení a bez autorova závěrečného dovysvětlení bych to zřejmě vůbec nepochopil...
Krásná pohádka, která se dočkala věrné a veleúspěšné filmové adaptace s dobrými herci.
Gaimanova sbírka kreslených příběhů, které jsou dost nesourodé. Nejvíc mě asi zaujal Lucifer a Harlekýn.
Hezké fantasy od nedávno zesnulé legendární autorky, které stále marně čeká na slušnou adaptaci. Chytře se tu pracuje jak se světem, tak s používáním magie.
Hezká fantasy kniha od Roberta Holdstocka o tajemném lese, do kterého se jen těžko dostává...
Kniha plná neskutečné moudrosti a zajímavých příběhů ze starověkého Řecka, kterou mám rád už od mala. :)
Kniha o etiketě od Špačka, kterou by měl asi každý znát, ale moc záživné čtení to teda není...