Koudynka komentáře u knih
Už dlouho se mi nestalo abych půl knížky probrečela. Pro mě jako pro matku to byl srdcervoucí a zároveň úžasný příběh. Jsem moc nadšená a vřele doporučuji.
Druhá kniha od těchto autorek. Když jsem musela v půlce přestat číst, s tím že budu pokračovat o pár hodin později, byla jsem na trní jak to bude pokračovat. Kniha se četla úplně sama a opravdu hodně jsem se nasmála. Ted už vím že se těším na další příběhy...
Moje první kniha od těchto autorek a jsem nadšená. Hodně jsem se smála, byly tu i slzy jak smutku tak štěstí. Už se těším až zítra otevřu další knihu.
Jsem neskutečně ráda že jsem tuhle knihu četla až když je na světě i pokračování, jelikož bych se snad zbláznila kdybych nemohla pokračovat ve čtení, jelikož nemám ráda otevřené konce. Moc krásný příběh, plný překvapení. Vřele doporučuji :)
Někde jsem četla že je to hodně podobný příběh jako v ,, Šéf" a neřekla bych. Je jasné že knihy od jedné autorky si budou v mnoha věcech podobné, ale příběhy měla zatím u všech co jsem doposud četla různé. A tento příběh měl podle mě všechno :-)
Moje doufání se naplnilo. Oproti minulé knize mě mnohem víc zaujal příběh a užila jsem si čtení. A vím jistě že během pár dnů přečtu všechny dostupné knihy této autorky (autorek). :)
Myslela jsem že si čtení této knihy nechám aspoň na 2 dny...neklapalo to. Po prvním dílu jsem hned navázala a nepřestala dokud jsem nedošla až na konec. Hodně emotivní a moc krásný příběh, doporučuji. :)
Zatím ze všech málo knih co jsem od autorek četla, je tahle slabší. Asi málo drama nebo nevím. Takže doufám že v další knize to bude napínavější. Ale každopádně je to příjemné čtení když chce člověk vypnout.
Já miluji romantické pohádky pro dospělé, ale nevím proč, nezhltala jsem tuhle knihu najednou jakou jiné...asi tam bylo málo drama a moc cukru. Ale jinak příběh moc hezký.
Moje první kniha od Colleen a díky ní jsem si udělala závislost. V příběhu je úplně všechno co si čtenář může přát.
Moc jsem se na tuhle knihu těšila a právem. Slibovala jsem si že se jí pokusím číst co nejdýl, ale neklaplo to. Zhltala jsem ji jak malinu. Nádherný emotivní příběh. U knih od Colleen se mi líbí, že je nemá jako přes kopírák, že každý příběh je jiný a má co do sebe.
Moc krásný, silný a emotivní příběh. Nebyla to klasická pohádka a to se mi moc líbilo. Konec mě úplně odrovnal, ale naštěstí mě uklidnilo že už na mě čeká druhý díl :-)
A ten se opravdu moc těším...
Já tyhle romantický pohádky miluji. Proto je čtu. S životem toho mají málo společného a člověk si u takových příběhů odpočine, pobaví a občas i utře nějakou tu slzu :-)
Parádní zakončení této knižní série . Moc se mi líbily i skryté příběhy mimo hlavní hrdiny. Docela bych si dokázala představit další díly do série o životech přátel Sage a Lucy.
Příběh byl docela dost realistický a né plný medu jako v některých románech bývá. Už se těším na další příběhy této autorky :-)