Kristyne3789
![Koloušek Koloušek](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514908/kolousek-0ZS-514908.png?v=1681481557)
Po Couře jsem byla docela mile překvapena tímto dílem. Nebyl tolik zdlouhavý a nudný. Jako letní oddechové čtení na dovolenou ideální.
Pokud se autorka rozhodne pro psaní dalšího příběhu, určitě si ho ráda přečtu.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Má mě ráda, nemá mě ráda Má mě ráda, nemá mě ráda](https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474874/ma-me-rada-nema-me-rada-Pp5-474874.jpg?v=1624218331)
Hodně oddechové čtení spíše milostných povídek, jak už název knihy napovídá. Povídky se čtou opravdu hezky a svižně, stejně tak jako jiné knihy z edice Česká povídka. Nicméně dávám hvězdičku dolů, více se mi líbila kniha A co se stane dál. Také jsem si všimla, že je v knize dost překlepů a chyb. Jinak hezké čtení, mohu doporučit.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Co se stane dál Co se stane dál](https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500935/co-se-stane-dal-foD-500935.jpg?v=1663056991)
Krásné čtení zajímavých povídek.. některé měly opravdu hloubku.. člověka u některých povídek až mrzelo, že se nedozví jak příběh dopadne. Určitě si ráda přečtu někdy znovu.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Jak přežít svého muže Jak přežít svého muže](https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455271/jak-prezit-sveho-muze-VIw-455271.png?v=1630355396)
Neurazí, nenadchne. Prostě román pro ženy. Skvělá literatura na oddechnutí. Kdo zná okolí Podolí a Vyšehradu, tak ho určitě bude bavit, že se děj odehrává ve známých lokalitách. Člověk si pak může vše více živě představit:-)
Na to, že je to autorky první kniha, tak musím říct, že vydařená. Ráda si přečtu něco dalšího.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Síla ženy: Průvodce úspěšným životem pro každou ženu Síla ženy: Průvodce úspěšným životem pro každou ženu](https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337973/sila-zeny-Rh9-337973.jpg?v=1489869810)
Kniha hezká, určitě na zamyšlení. Není od věci, aby si ji přečetla každá žena. Ale spíše bych ji doporučila pro ty, jež mají problém se sebevědomím a přijmutím sebe sama. Pro mě ne moc obohacující, ale v závěru velmi hezká kniha. Každý si z toho veme to, co chce.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Pankrác právě teď : šukací hra o životě a smrti Pankrác právě teď : šukací hra o životě a smrti](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206227/pankrac-prave-ted-sukaci-hra-o-zivo-206227.jpg?v=1400093758)
Opravdu zajímavý námět na příběh, nicméně zcela zkažený a devastující děj protkaný pouze nechutnými a perverzními činy. Knihu jsem chtěla dočíst jen proto, že jsem doufala, že se děj změní. Už bych si ji vícekrát nepřečetla. Jedná se spíše o porno odehrávající se ve věznici.
![Moc versus síla Moc versus síla](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/49380/moc-versus-sila-lRu-49380.png?v=1643713575)
Moc zajímavá kniha, stejně tak jako ostatní knihy od autora
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Pěstounská péče a adopce Pěstounská péče a adopce](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138194/pestounska-pece-a-adopce-138194.jpg?v=1351165331)
Velice zajímavá kniha, doplněná mnoha skutečnými příběhy. Podává reálný pohled na problematiku daného tématu. Doporučila bych ji každému kdo zvažuje náhradní rodinnou péči, nebo se o ni zajímá. Nutno podotknout, že je to první kniha, kterou na dané téma čtu, nemohu tedy srovnávat a nic vytknout.