Kubajzz komentáře u knih
Pěkné čtení, líbila se mi.
Kniha nešla odložit, je to zajímavé téma. A musím přiznat, že chvíli jsem si vážně myslel, že dotyčný je nakonec i vinen. Rozhodně doporučuji
Dobře se to četlo, děj byl svižný, mělo to spád. Celkově se mi série líbí a jdu na další díl :-)
Tak čtvrtý díl a za mě opět pecka :-) Dětičky jsou stále horší a horší, a Kett víc a víc nesmrtelný :-)
Ale nápad znuděné party puberťáků, kteří blbnou s výzvou byl super.
Rozhodně doporučuji a těším se na další díl :-)
Taková jednohubka, která se četla sama. Bylo to svižný, byla tam akce, Malin mi byla sympatická, jen nechápu, proč to patří do série Fabiana Riska, když tam nevystupuje :-)
Tak nevím, Camillu Läckberg jsem vzal do ruky několika letech a nějak mi chvíli trvalo, než jsem se začetl. První část knihy mi přišla trochu nezáživná, ale nakonec to dostalo spád a konec byl zajímavý :-)
Jako vždy super knížka od mé oblíbené autorky :-) A dokonce jsem tentokrát ani netušil finální rozuzlení, jak to bylo celé propletené :-) Knížka super a rozhodně doporučuji k přečtení ;-)
Hodně zajímavý nápad na vraždy obětí. Celá zápletka se mi líbila a knihu jsem přelouskal za 2 dny :-) Určitě doporučuji k přečtení ale ne slabším povahám ;-)
Ale jo, dalo se to. Sice moc strašidelné to nebylo ale stojí za to si ji přečíst.
Super série, zápletka perfektní a závěr mě dost překvapil. Jdu objednat další díl :-) Rozhodně doporučuji.
Musím zhodnotit, že asi zatím nejlepší díl ze série. Určitě doporučuji.