Kubajzz Kubajzz komentáře u knih

Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Poslechnuto jako audiokniha a líbilo se. Pěkně temná knížka:-) Doporučuji

10.04.2022 4 z 5

Nebezpečná hra Nebezpečná hra Camilla Läckberg

Četlo se to pēknē, za mě je to spíš povídka. Určitē stojí za to si ji přečíst.

01.04.2022 3 z 5

Na dostřel Na dostřel Taylor Adams

Nebylo to špatné, trochu mě to připomnělo filmy jako Stopař, Hory mají oči a podobně :-) Ale za mě dobrý a doporučuji.

28.02.2022 4 z 5

Kdo o tom ví? Kdo o tom ví? Lesley Kara

Poslechnuto jako audiokniha a musím říct, že mě knížka bavila. A závěr překvapil. Doporučuji

31.01.2022 3 z 5

Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Knížka dočtena, stejně jako předchozí díly byla super. Těším se na další díl :-)

30.12.2021 4 z 5

Tiché lži Tiché lži Sarah Pinborough

Poslechnuto jako audiokniha. Napřed jsem myslel, že ji ani neposlechnu do konce ale nakonec se to docela dalo. Rozhodně to ale nebude knížka, ke které bych se ještě někdy vracel.

07.12.2021 3 z 5

Manželova žena Manželova žena Jane Corry

Napřed jsem se nemohl začíst ale potom se kniha rozjela a děj nabral spád. Doporučuji

Devátý hrob Devátý hrob Stefan Ahnhem

Mrazivý, temný příběh, který vás chytne a nepustí. Doporučuji

Andělíčkářka Andělíčkářka Camilla Läckberg

Už se pomalu blížím ke konci série :-( Knížka jako vždy nezklamala, byla super. Doporučuji

Manželka mezi námi Manželka mezi námi Sarah Pekkanen

Tak za mě bylo tohle super. Knížka mě chytla a nešla odložit. Doporučuji

Pokoj stínů Pokoj stínů Jan-Erik Fjell

Super, další díl série opět nezklamal. Napínavé, čtivé, pomalu nešlo knížku odložit. Doporučuji.

29.11.2021 3 z 5

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Poslechnuto jako audiokniha a super. Možná ne tak dobrá jako Ta přede mnou ale napínavé, zajímavé téma. Doporučuji.

Spříznění Spříznění Steve Robinson

Opět super krimi které chytne a nepustí. Čtivé, napínavé plné zvratů. Určitě doporučuji.

Lež Lež C. L. Taylor

Knížku jsem objevil náhodou a musím říct, že super. Napínavé od začátku až do konce. Určitě doporučuji.

Manžel Manžel Dean Koontz

Knížka plná zajímavých zvratů a překvapení. Dobře se četla, byla napínavá, měla spád. Určitě doporučuji.

29.11.2021 3 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Moje první knížka od autora a musím hodnotit, že super. Napínavé, mrazivé, dobře se to četlo. Určitě doporučuji a těším se na Loutkáře :-)

Mráz Mráz Bernard Minier

První knížka od autora, kterou jsem četl a už teď se těším na pokračování. Určitě doporučuji.

Rose Madder Rose Madder Stephen King

Od Kinga jsem přečetl asi všechno, patří mezi mé oblíbené spisovatele. Knížka se mi opět líbila, určitě doporučuji.

Ďáblova lest Ďáblova lest Arnošt Vašíček

Viděl jsem to v TV a poslechl si taky jako audioknihu. Líbilo se, bylo to napínavé, mělo to spád. Určitě doporučuji.

Ztracená brána Ztracená brána Arnošt Vašíček

Poslechnuto jako audiokniha. Super, napínavé, mělo to spád. Určitě doporučuji k přečtení.