Manžel přehled
Dean Koontz
Máme tvou ženu. Dostaneš ji zpět za dva miliony dolarů. Co jsi ochoten udělat pro lásku? - Toto ultimátum únosců dostane Mitch Rafferty, obyčejný zahradník s pár tisíci dolarů v bance. Pro lásku ke své ženě je ochoten udělat cokoli. Nechat se zabít, ale i zabíjet. V průběhu honby s časem se dozví ještě něco: pod všemi nánosy šedi lze nalézt jen černou a bílou, zlo a dobro. A podle toho se zařídí… Dean Koontz už nehledá zlo v přízračných zónách mezi skutečností a nadrealitou, nýbrž v nás samotných.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2008 , BB artOriginální název:
The Husband, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Manžel. Přihlašte se a napište ho.
Knížka plná zajímavých zvratů a překvapení. Dobře se četla, byla napínavá, měla spád. Určitě doporučuji.
Od tohoto spisovatele jsem začal číst pouze jednu knihu (Přežít), ale nedočetl jsem ji. Tentokrát to dopadlo mnohem lépe. Zde jsem naopak otáčel jednu stranu za druhou a užíval si to. Knihu doporučuji.
Kniha Manžel v seznamech
2009 | Intenzita |
2005 | Podivný Thomas |
1994 | Chladný plamen |
1996 | Přízraky |
2019 | Ashley Bellová |
Kniha není ani tak thriller, jako spíš napínavé krimi. Psána je celkem pěknou formou a děj se odvíjí plynule, bez nějakého zbytečného motání. Dokáže si udržet pozornost i napětí. Jediná věc, která je v knize totálně blbost je popisování krás okolní krajiny ve vyhrocených situacích, je nepředstavitelné si všímat třpitících se hvězd a svítícího měsíce, když vás někdo dloube do nosu pistolí s tlumičem a šušínky vám zrovna vytahovat nechce. Tady je autor tedy zcela mimo mísu. To neustálé popisování rostlin a stromů vlnících se ve větru mě lezlo trochu na nervy, ale jinak je kniha lehce nadprůměrné krimi. Ztráta času to nebyla. Lehce nad 3starsy.