Přízraky přehled
Dean Koontz
Nalezli městečko ztichlé, jakoby opuštěné. Pak našli první tělo, které bylo podivně oteklé a ještě teplé. Sto padesát mrtvých, 350 pohřešovaných. Ale to byl v malém horském městečku jménem Snowfield pouze začátek všech hrůz. Mysleli, že je to dílo nějakého maniaka. Nebo teroristů. Snad toxické zamoření, či nějaká nová neznámá choroba. Zjistili pravdu a okusili ji na vlastní kůži. Bylo to horší, než co si kdokoli z nich dokázal představit…... celý text
Literatura světová Horory Sci-fi
Vydáno: 1996 , MustangOriginální název:
Phantoms, 1983
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přízraky. Přihlašte se a napište ho.
Napínavý sci-fi horor. Opuštěné městečko, záhadná úmrtí a záhadný nepřítel. Kniha mě bavila. Prostředí i postavy byly fajn. Filmová adaptace je slabým odvarem. Scénář filmu napsal sám Dean Koontz.
V horském městečku je nalezeno stopadesát mrtvých obyvatel a ostatní jsou pohřešovaní, ve městě zbyde poslední zbytek místních obyvatel, kteří se musí postavit dávnému zlu z nitra země. Mrazivá a stísněná atmosféra knihy vás pohltí a nepustí, neboť zlo se může objevit všude a konec se neodvratně blíží.
Kniha Přízraky v seznamech
2009 | Intenzita |
2005 | Podivný Thomas |
1994 | Chladný plamen |
1996 | Přízraky |
2019 | Ashley Bellová |
První půlku jsem napětím ani nadýchal. Atmosférická kniha.