kukoviky
![Naslouchač Naslouchač](https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/275144/naslouchac-OED-275144.jpg?v=1462437674)
Nádhera. Teším sa na ďalšie pokračovania ako kopu ďalších čitateľov. Na to, ako bude hl. hrdinka dospievať, bude sa meniť a dotvárať jej vzťah s kapitánom... Veľmi sa teším, aké ďalšie prekvapenia pre nás autorka chystá. Som jednoducho celá natešená :D
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Rozchodové řízení Rozchodové řízení](https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521487/rozchodove-rizeni-X2C-521487.png?v=1694511163)
Naozaj prekvapivo skvelé čítanie, odporúčam. Teším sa na ďalšiu knihu :-)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![666 duší 666 duší](https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478478/666-dusi-WZR-478478.png?v=1628618993)
Mne sa kniha veľmi páčila. Celkovo sa mi páči autorkin štýl písania. Je pre mňa taký svieži, pekne plynúci. Nebolo to inak ani v tomto príbehu. Knihu som prečítala za pár hodín a teším sa na pokračovanie :)
A k tomu "originalu". Neviem si predstaviť u žiadneho autora, že by mal vôbec čas čítať iné knihy kvôli inšpirácii a písať potom svoju vlastnú. A ak by to niekto robil, dlho by mu to predsa nemohlo vydržať. Tak sa nedá písať. Skôr musí byť pre nich veľmi stresujúce niečo písať a rozmýšľať, či náhodou to už niekde nebolo. Ja by som radšej nečítala žiadne knihy ako autor. Alebo aspoň iný žáner :D
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Zatracená láska Zatracená láska](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/437130/zatracena-laska-fXi-437130.jpg?v=1591621493)
Naozaj je to čítanie pre mladé dievčatá, sexuálne scény a pod. záležitosti tam nehľadajte - preto sa kniha poväčšine aj predáva v kategórii romantika pre mladých :-) Ale mne sa kniha veľmi páčila, pripomínalo mi to mňa a mojich rodičov, vedela som sa do hl. hrdinky úplne vcítiť a pochopiť ju a to mám už 40 a pripomenula mi moju mladosť :-D Štýl písania tejto začínajúcej autorky bol pre mňa prekvapivo veľmi svieži a plynulý ani mi nevadilo, že sa opakovali kapitoly len z iného uhlu pohľadu, naopak, sa mi to páčilo :-D Dúfam, že autorka ešte niečo napíše :-)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![V zajetí zimy V zajetí zimy](https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428808/v-zajeti-zimy-Udc-428808.jpeg?v=1576843303)
Prekrásny príbeh. Nemohla som sa odtrhnúť. Dievčatá nižšie v komentoch napísali presne všetko to, čo som mala na jazyku, len by som sa opakovala :-)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Rudý úsvit Rudý úsvit](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/289422/rudy-usvit-Mog-289422.jpg?v=1478202050)
Skvela kniha, velmi som sa tesila na pokracovanie.... Ale to ze nebude, lebo nebol o tuto knihu velky zaujem - mala predajnost. Nechapem tomu, kadejake blbosti maju uspech, som sklamana
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Karmadontova šachovnice Karmadontova šachovnice](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408287/karmadontova-sachovnice-v5A-408287.jpg?v=1555487840)
Ja som bola tak nastvana tym koncom, ze som zacala pokracovanie citat v anj. A som nastvana este viac :-D chudak chlapec, komu ma verit - manipulovany z kazdej strany. Fakt som zvedava, ako to cele dopadne a ci sa zo vsetkeho Mahan vymota.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Vita nostra Vita nostra](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383447/vita-nostra-Nw4-383447.jpg?v=1534085919)
Úžasné!!! Nemohla som sa od knihy odtrhnúť. Čítala som ju každú voľnú chvíľu, minútu, sekundu... :-D V originále by to bol určite ešte oveľa lepší zážitok, ale azbuku by som nedala :-)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Mrtvý lotr Mrtvý lotr](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436720/mrtvy-lotr-J4w-436720.jpg?v=1584107234)
Skvele a fakt je dobre, ze to vydava FP, nie ze len maju dobry vyber, este k tomu nemusime rok cakat na dalsie vydanie. Tak sa uz tesim na pokracovanie :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Třpytný dvůr Třpytný dvůr](https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/302093/trpytny-dvur-4fZ-302093.jpg?v=1466780355)
Toto bolo pre mna nieco hrozne. Este v ziadnej knihe mi nebola hl. hrdinka natolko nesympaticka a odporna, ze som kvoli nej ani knihu nedocitala. Tolko pretvarky a klamstva v jednom cloveku, to som este v knihe nezazila. Mam rada pozitivnych hrdinov, ale toto vytvorene cudo tu, no katastrofa. Este teraz sa mi v keseni nozik otvara, ked si na nu spomeniem. By som ju jednoducho prehla cez koleno a riadne vytrepala po zadku, aby sa spamatala :-D
![Tri temné koruny Tri temné koruny](https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/378882/tri-temne-koruny-uZe-378882.jpg?v=1656772744)
Skveleeeeeee :-D Myslela som si, ze to bude nieco na antihrdinsky styl, ktory je teraz v kurze, ale autorka ma prekvapila. Knihu som citala a nikdy netusila co sa moze stat na druhej strane, lebo sa mohlo stat cokolvek. Teraz cakat na pokracovanie :-/
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Brána času Brána času](https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373990/hyperversum-next-brana-casu-usr-373990.jpg?v=1521023740)
Ja som nahnevana a sklamana!!! Toto nie je LitRPG a nema to s tymto zanrom nic spolocne. Nechapem, asi ti co urcuju co je litrpg, litrpg nikdy necitali, lebo by to nikdy tak ohodnotit nemohli. Dufam sa ostatni nedaju nabalachat tak ako ja :-/
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Divotvůrce Divotvůrce](https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/351295/divotvurce-0OR-351295.jpg?v=1502202552)
To bola parada, precitana za jeden den :-) Veruze som dobre nakupila :-)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Ardónia – svetlo a temnota Ardónia – svetlo a temnota](https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414830/ardonia-svetlo-a-temnota-K7Y-414830.jpg?v=1562104057)
Autorka vytvorila krasny fantasy svet. Milujem knihy so stastnym koncom :-) Od sameho zaciatku z nej isla taka dobrota a laskavost, kde hl. hrdinovia su hl. hrdinami a zlo je zlo a nic dalsie medzi tym nie je. Keby sme aj my ludia mali take ciste charaktery :-D autorka musi byt fakt skvela osobka :-)