kuky921 komentáře u knih
Pěkné zpracování, ale zdálo se mi to velmi obecné. Očekávala jsem něco jiného.
Pěkná knížka s velmi podařenými ilustracemi. S dcerkou jsme si jí četly na dobrou noc. Krátké kapitoly byly příjemné, jedná se o pohádky pro začínající čtenáře, takže délka byla akorát.
Příběhy člověka žijící s malou myškou, která si pořád vymýšlí nějaké skopičiny. Na že to by se u nich v Hluboké myší dírce nemohlo stát jsem měla ke konci už alergií.
Bohužel mě knížka vůbec neoslovila. Plus má za mě jen obálka, ta je opravdu moc pěkná :-)
Bohužel nic světoborného. Jelikož jsem v okolí Vyšehradu vyrůstala ani žádné "novinky" jsem v publikaci nenašla. Za mě úplně zbytečná knížka, škoda papíru ....
Obálka mě zaujala, bohužel příběh už tak parádní nebyl a zoufale se tahnul.
Něco na způsob Černé sanitky, ale moc mě to neuchvátilo.
Velmi nenáročné čtení, děj by se dal smrsknout do jedné kapitoly.
Příjemné čtení a velmi nápaditá obálka, která každého upoutá.
Moc mě to nenadchlo. Krátké případy k rozlousknutí, ale bohužel. Další knížku v tomto duchu zkoušet nebudu.
Velmi jednoduchá detektivka, kdy jsem hned po druhé oběti věděla, kdo je pachatelem. Motiv u druhé byl jasný hned, k motivu první vraždy bylo potřeba se počíst :-)
Drobný náhled do života muslimských přistěhovalců - vztahy a hlavně, jak je ostatní vnímají.
Příjemné čtení s ještě krásnějšími ilustracemi a velmi nápadnou obálkou.
Příběh pěkný, ale velmi se to podobalo příběhu s gorilí slečnou.
Velmi netradiční a čtivá pohádka. Dcerkám se velmi líbila, jen je škoda občas chybek v textu. Ale jinak paráda.
Velmi pěkně ilustrovaná knížka, která potěší. Myslím, že se povedla více než první díl.
Vyprávění ze života, někdy více, někdy méně úsměvné. Povídky Prodloužená jízda a Hovnocuc jsou nejlepší.