lady.k komentáře u knih
Všem vřele doporučuji ;) Kniha je čtivá. Na začátku vysvětluje jak funguje histamin v těle, nejčastější příčiny histaminové intolerance, pak samotný restart a nakonec recepty - už jsem vyzkoušela skoro všechny recepty a jsou výborné :-)
Mám moc ráda Macrona a Catona a všechny ostatní co jsou na jejich straně :-) Děj příjemně plyne :-) Jsem ráda že bude další díl ;)
Měli jsme lidi co neměli strach jít proti říši, bohužel většina zaplatila to nejcennější co měla:-(
Kniha je velmi čtivá. V knize najdete fota aktérů.
Vřele doporučuji.
Zajímavá kniha :-) pěkně se čte ;)
V knize je spousta typů, nápadů a připomínek kde by mohl jezdec udělat chybu, tak a by se té chybě vyvarovat. Vřele doporučuji.
Kniha se dobře četla. V knize je spousta informací a zajímavostí.
(SPOILER) Musím říct, že to byla jízda. Děj je jednoduchý. Jen mi je líto Cala i když stalo se co si přál. Závěrečný díl je dobře ukončený. Pro dívky super série.
Moc se mi příběh líbil. Vřele doporučuji. Děj pěkně plynul, nebylo tam žádné hluché místo. Vše na sebe pěkně navazovalo ;)
Děj pěkně plynul. Všem vřele doporučuji:-)
Knížečka se četla sama.
Řekla bych že je o vnitřním boji Davida a Goliáše, aby jste si zvolili Davida (Boha=křesťanství).
úryvek ze strany 36
"Končím, a uzavírám dvojím přáním, přáním mlčení a dobrého zdaru. Neboť zdar plánů závisí z valné části na moudrém ukrývání, aby se neprozradily předčasně. Bohu však nechť ustavičně jsou otevřeny Tvé plány i celé srdce Tvé, jako srdce Davidovo, jako Karla Pátého, o němž, jak se pamatuji, bylo napsáno, že se více stýkal s Bohem než s lidmi. Je-li to pravda, není divu, že měl úspěchy podivuhodné, vyjma, když se dal svésti proti Bohu. O Davidovi jest věc známá: budeš-li ve dne v noci míti v rukou jeho Žalmy, najdeš své duši vůdce, a pro všechno, k čemu se obrátíš světlo."
Komenský chtěl aby se pomocí křesťanství, které se mělo rozšířit do celého světa, aby se svět sjednotil a tím by pak přestaly války. Chtěl tohoto docílit šířením osvěty (pomocí všeobecných knih, aby všichni měli všeobecné vzdělání, univerzální jazyk a ústřední sbor jakési kolegium světla, které by mělo sídlo v Londýně). Veškeré informace k tomuto vzdělání napsal v knize Cesta světla.
Moc pěkně se povídka četla. Děj rychle ubíhal a jak psala Naďa2411 o čem kniha vypráví líp bych to nenapsala.
Jednotlivé pohádky se četli sami. Některé jsou hodně podobné těm našim jen tam jsou jiné zvířátka a nebo u nás máme pohádku O koblížkovi a tady místo koblížka mají pagáček.
Knihy jsem četla a poslouchala vícekrát jsou úžasné :-) děkuji Vám paní Stehlíková.
Paní Stehlíková prosím Vás mohla by jste nám dát vánoční dárek v podobě data předání další knihy vydavateli? Bylo by to úžasné ;-)
Paní Stehlíková ještě jednou děkuji za super knihy a paní Ježkové za super čtení.
Přeji Vám klidné prožití svátků vánočních a úspěšné vkročení do nového roku Lada :-) :-)
Těším se na další pokračování ;)
Waauuu, knihu jsem včera dočetla a musím říct že nemám slov. Některé otázky se vysvětlily a spousta dalších vyvstala. Už aby vyšel další díl na který se moc moc těším. Děkuji paní Stehlíkové jste úžasná a kdo má radši audioknihy (dnes jsem si objednala a rozposlouchala) a musím poděkovat i paní Ježkové jste obě úžasné.
Jen tak dál :-) :-) :-)
Knihu jsem si stáhla v Mp3. Vřele doporučuji k poslechu ;) Moc se mi líbila :-)
Knihu mám v listinné podobě. Začala jsem jí číst dříve a nenadchlo mě. Náhodou jsem na Lišáka narazila na uloz.to tak jsem Lišáka stáhla v Mp3. Vřele jí všem doporučuji. Smíchy jsem v některých pasážích brečela :D :D :D
Tato kniha je mojí první gamebook. Užilala jsem si čtení knihy. Párkrát jsem musela začít znovu jinak to byla super jízda ;) všem vřele doporučuji :-)
Wau. Je mi do breku, jsem člověk který si moc vžívá do představitelů. Už aby byl druhý díl ke koupi a aby měl šťastný konec.