ladyba komentáře u knih
Opět titul, který stejí za pozornost, pokud svoje podnikání, popř. pozitivní příístup k životu a cestu k úspěchu berete vážně. Myslet prostě znamená žít.
Mimořádně poučná kniha o strachu a jak jej překonat, jak na sobě pracovat a jak pracovat na svém pozitivním přístupu k životu.
Číst tvorbu Jacka Canfielda a jeho partnerů dává čím dál tím větší smysl. Jde o přístup k životu v jakékoliv profesi a ne jen honbu za penězi.
Náhled do každodeních technik vyjednávání z pohledu zasvěceného výkladu. Je dobré se s touto knihou seznámit a pak přemýšlet nejen o činnosti a projevu některých moderátorů televizí. Manipulují víc nejen s účastníky diskuzí anebo s námi diváky skrze účastníky diskuzí?
Navarrovy knihy jsou mimořádně poučné. Nabízejí praktický pohled na konkrétní signály, které vysíláme svojí nonverbální komunikací.
Jednoduchý průvodce stylem a filmy, v nichž můžete vidět to, co by nemělo v šatníku chybět. Obsahuje zásadní postřehy, ale příliš do hloubky a detailů nejde.
Jednoduchý a praktický průvodce odíváním dokonalého gentlemana. Měl by se s ním seznámit každý, muži proto, aby se poučili o tom, jak se správně oblékat a že treková uniforma obuv ve městě je směšná stejně jako kralfíčky v horách. Ženy zas proto, aby se vyvarovaly chyb, než zas navléknou muže do nějakého fast fashionového trendíku.
Pozitivní myšlení, pozitivní duševní postoj k život, ať děláme, co děláme, je úspěchem a zárukou naší spokojenosti.
Canfield je mimořádně čtivý autor a když vidím, jak jsou lidi negativní, rozhodně by se s ní měli seznámit. Ale v porovnání s jinými tituly, mi tahle kniha přijde až moc komerčně vykalkulovaná. Málo textu a spousta formulářů... Na četbu super, ale proč tolik týrat naše lesy?
Trochu nerozumím negativním ohlasům. Je to především kniha o přístupu k životu, který nemá být pasivní, ale aktivní. Prostě každý svého štěstí strůjcem.
Inspirativní čtení nejen pro perfekcionalisty. Zajímavý pohled na přístup k práci i k životu a k prostému faktu, že není třeba ze všeho hned vyšilovat.
Pravidla etikety a byznys etikety jsou v podání Ladislava Špačka mimořádně čtivá a přístupná opravdu každému.
Bohužel, jde techniky všedního dne. Je snadné přijít i o práci, když je někdo používá důsledněji, než je zdrávo a někdy ani nepomůže, že o nich víte. Když vaše okolí stejné povědomí nemá.
Tuhle knihu by si měl přečíst každý, sice neudělá z každého boháče, nejsme v Americe, ale donutí vás přemýšlet a pokud vás přiměje jen pár věcí změnit ve vašem přístupu k životu, máte vyhráno ani nevíte jak.
Český pohled na problematiku řeči těla, s četnými odkazy na zahraniční badatele a psychology, nabízí trochu výkladovější a fundovanější pohled na problematiku, plný terminologie, který laika může i odradit, ale je dobré vydržet a knihu prostudovat. Přiložené dvd je ovšem pro mě zklamáním, ukázek jen pár, čekala bych víc.
Trochu jiný pohled na čtení nonverbálních signálů a jejich uvádění do kontextu.
Stručně, jasně, výstižně. Přečíst si knihy o etiketě od Ladislava Špačka je samozřejmě lepší, ale pro ty, co nemají dost trpělivosti, je tohle dobrá příručka.
Kniha obsahuje zajímavé postřehy na život ženy pracující ve finančním byznysu a skloubení kariéry s manželstvím a rodinou. Nabízí univerzální návod rad pro jakoukoliv kariéru. Autorka hodně apeluje na finanční nezávislost žen, aby nebyly závislé jen na svých manželích - to je třeba brát trochu s nadhledem. Nejsme v Americe, ale v Čechách, i když rady o plánování a poučení se z proher a chyb jsou inspirující i tak.
Kniha je sice zaměřená na práci byznysmenů, realitních makléřů a pojišťovních agentů, ale nabízí řadu postřehů, se kterými by se měl seznámit každý. Nikdy nevíte, kdy takouvou práci budete dělat anebo naopak, kdy se stanete klientem takových služeb.
Poučná kniha i s testy a cvičeními pro lidi, co by si potřebovali posílit seběvědomí anebo se vůbec naučit říkat NE.