ladyba ladyba komentáře u knih

Vše, co znamená úspěch, mě naučil Napoleon Hill Vše, co znamená úspěch, mě naučil Napoleon Hill Don M. Green

Opět titul, který stejí za pozornost, pokud svoje podnikání, popř. pozitivní příístup k životu a cestu k úspěchu berete vážně. Myslet prostě znamená žít.

25.05.2015 4 z 5

Uvědom si svůj strach a překonej ho Uvědom si svůj strach a překonej ho Susan Jeffers

Mimořádně poučná kniha o strachu a jak jej překonat, jak na sobě pracovat a jak pracovat na svém pozitivním přístupu k životu.

24.05.2015 5 z 5

Mějte odvahu zvítězit Mějte odvahu zvítězit Jack Canfield

Číst tvorbu Jacka Canfielda a jeho partnerů dává čím dál tím větší smysl. Jde o přístup k životu v jakékoliv profesi a ne jen honbu za penězi.

22.05.2015 5 z 5

Satanské metody vyjednávání Satanské metody vyjednávání Wolf Ruede-Wissmann

Náhled do každodeních technik vyjednávání z pohledu zasvěceného výkladu. Je dobré se s touto knihou seznámit a pak přemýšlet nejen o činnosti a projevu některých moderátorů televizí. Manipulují víc nejen s účastníky diskuzí anebo s námi diváky skrze účastníky diskuzí?

22.05.2015 4 z 5

Jak prokouknout druhé lidi Jak prokouknout druhé lidi Joe Navarro

Navarrovy knihy jsou mimořádně poučné. Nabízejí praktický pohled na konkrétní signály, které vysíláme svojí nonverbální komunikací.

21.05.2015 5 z 5

Ryzí styl! Ryzí styl! Cinzia Felicetti

Jednoduchý průvodce stylem a filmy, v nichž můžete vidět to, co by nemělo v šatníku chybět. Obsahuje zásadní postřehy, ale příliš do hloubky a detailů nejde.

20.05.2015 4 z 5

Dokonalý džentlmen Dokonalý džentlmen Robert O´Byrne

Jednoduchý a praktický průvodce odíváním dokonalého gentlemana. Měl by se s ním seznámit každý, muži proto, aby se poučili o tom, jak se správně oblékat a že treková uniforma obuv ve městě je směšná stejně jako kralfíčky v horách. Ženy zas proto, aby se vyvarovaly chyb, než zas navléknou muže do nějakého fast fashionového trendíku.

19.05.2015 5 z 5

Pozitivním myšlením k úspěchu Pozitivním myšlením k úspěchu Napoleon Hill

Pozitivní myšlení, pozitivní duševní postoj k život, ať děláme, co děláme, je úspěchem a zárukou naší spokojenosti.

17.05.2015 5 z 5

Klíč k životu Klíč k životu Jack Canfield

Canfield je mimořádně čtivý autor a když vidím, jak jsou lidi negativní, rozhodně by se s ní měli seznámit. Ale v porovnání s jinými tituly, mi tahle kniha přijde až moc komerčně vykalkulovaná. Málo textu a spousta formulářů... Na četbu super, ale proč tolik týrat naše lesy?

15.05.2015 4 z 5

Myšlením k bohatství Myšlením k bohatství Napoleon Hill

Trochu nerozumím negativním ohlasům. Je to především kniha o přístupu k životu, který nemá být pasivní, ale aktivní. Prostě každý svého štěstí strůjcem.

15.05.2015 5 z 5

Jak nebýt perfektní, ale úspěšný Jak nebýt perfektní, ale úspěšný Simone Janson

Inspirativní čtení nejen pro perfekcionalisty. Zajímavý pohled na přístup k práci i k životu a k prostému faktu, že není třeba ze všeho hned vyšilovat.

15.05.2015 4 z 5

Business etiketa a komunikace Business etiketa a komunikace Ladislav Špaček

Pravidla etikety a byznys etikety jsou v podání Ladislava Špačka mimořádně čtivá a přístupná opravdu každému.

15.05.2015 5 z 5

Zakázaná rétorika Zakázaná rétorika Gloria Beck

Bohužel, jde techniky všedního dne. Je snadné přijít i o práci, když je někdo používá důsledněji, než je zdrávo a někdy ani nepomůže, že o nich víte. Když vaše okolí stejné povědomí nemá.

09.05.2015 4 z 5

Pravidla úspěchu Pravidla úspěchu Jack Canfield

Tuhle knihu by si měl přečíst každý, sice neudělá z každého boháče, nejsme v Americe, ale donutí vás přemýšlet a pokud vás přiměje jen pár věcí změnit ve vašem přístupu k životu, máte vyhráno ani nevíte jak.

08.05.2015 5 z 5

Řeč těla Řeč těla Vojtěch Černý

Český pohled na problematiku řeči těla, s četnými odkazy na zahraniční badatele a psychology, nabízí trochu výkladovější a fundovanější pohled na problematiku, plný terminologie, který laika může i odradit, ale je dobré vydržet a knihu prostudovat. Přiložené dvd je ovšem pro mě zklamáním, ukázek jen pár, čekala bych víc.

05.05.2015 4 z 5

Jak prokouknout kolegy i obchodní partnery Jak prokouknout kolegy i obchodní partnery Joe Navarro

Trochu jiný pohled na čtení nonverbálních signálů a jejich uvádění do kontextu.

03.05.2015 5 z 5

Podnikatelská etiketa Podnikatelská etiketa Jacqueline Dunckel

Stručně, jasně, výstižně. Přečíst si knihy o etiketě od Ladislava Špačka je samozřejmě lepší, ale pro ty, co nemají dost trpělivosti, je tohle dobrá příručka.

27.04.2015 4 z 5

Pravidla úspěšné ženy Pravidla úspěšné ženy Karen Finerman

Kniha obsahuje zajímavé postřehy na život ženy pracující ve finančním byznysu a skloubení kariéry s manželstvím a rodinou. Nabízí univerzální návod rad pro jakoukoliv kariéru. Autorka hodně apeluje na finanční nezávislost žen, aby nebyly závislé jen na svých manželích - to je třeba brát trochu s nadhledem. Nejsme v Americe, ale v Čechách, i když rady o plánování a poučení se z proher a chyb jsou inspirující i tak.

25.04.2015 4 z 5

Úspěšný obchodní zástupce Úspěšný obchodní zástupce Ladislav Špaček

Kniha je sice zaměřená na práci byznysmenů, realitních makléřů a pojišťovních agentů, ale nabízí řadu postřehů, se kterými by se měl seznámit každý. Nikdy nevíte, kdy takouvou práci budete dělat anebo naopak, kdy se stanete klientem takových služeb.

21.04.2015 5 z 5

Asertivitou proti stresu Asertivitou proti stresu Ján Praško

Poučná kniha i s testy a cvičeními pro lidi, co by si potřebovali posílit seběvědomí anebo se vůbec naučit říkat NE.

17.04.2015 4 z 5