LadyD LadyD komentáře u knih

Mateřství je přirozená věc a další nebezpečné lži o rodičovství Mateřství je přirozená věc a další nebezpečné lži o rodičovství Jill Smokler

Tak takhle už jsem se dlouho nezasmála. :) ... ve většině případů, jako bych viděla sebe.

06.10.2017 5 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Knihu jsem četla už několikrát a moc se mi líbila, ale pak přišly filmová a seriálová adaptace, které stály za starou bačkoru. Musela jsem si připomenou kouzlo knihy. Myslím, že si dám reriding celé série :)

01.09.2017 4 z 5

Společenstvo Prstenu Společenstvo Prstenu J. R. R. Tolkien

Tolkienovi knihy jsou prostě srdcovky. Jedna z nejlepších fantasy, které znám. Mohla bych je číst pořád. Společenstvo jsem četla jako první z celé ságy. Několik prvních stran jsem musela prokousat, ale pak jsem se začetla a od té doby jsem tomu propadla.

01.09.2017 5 z 5

Sekáč Sekáč Terry Pratchett

Jsem naprosto nadšená. Tohle byla moje první kniha z dílny T. Pratchetta a rozhodně nebude poslední. Když mi ji kamarád půjčoval se slovy: "Až si to přečteš, nebudeš chtít přestat." nevěřila jsem. Ale měl pravdu :D Musím se honem pustit do další. Rozhodně doporučuju. Skvělá kniha, skvělý autor.

01.09.2017 5 z 5

Do vody Do vody Paula Hawkins

Tak tuhle knihu jsem si zamilovala od prvního písmenka. Skvěle se četla a je rozhodně zajímavá. Můžu určitě doporučit.

31.08.2017 5 z 5

Harry Potter: Mudlovské omalovánky Harry Potter: Mudlovské omalovánky kolektiv autorů

Krásné odpočinkové omalovánky :). A skvělý kousek do mé HP sbírky.

31.08.2017 5 z 5

Harry Potter a Kameň mudrcov (Ilustrovaná edícia) Harry Potter a Kameň mudrcov (Ilustrovaná edícia) J. K. Rowling (p)

Tato nová ilustrovaná verze je prostě úžasná. Jsem velmi ráda, že se i mě poštěstilo vlastnit jeden ilustrovaný výtisk, který perfektně doplní moji HP sbírku :)

11.05.2016

Levandulové noci: Román z Provence Levandulové noci: Román z Provence Sophie Bérard (p)

Jedna z mála knih, kterou jsem přečetla za necelé dva dny :) ... myslím, že bych to zvládla ještě rychleji, velmi dobře čitelná kniha, tedy alespoň pro mě.

24.01.2016 4 z 5

366 pohádek na dobrou noc 366 pohádek na dobrou noc kolektiv autorů

Nedávno jsem ji vyhrabala v knihovně a se zájmem jsem se do ní znovu začetla, no a teď ji musím číst prckům před spaním :D Každý večer jedna pohádka, jinak neusnou :D

20.01.2016 5 z 5

Alenka v kraji divů / O třech malých prasátkách / Autíčko Modrásek Alenka v kraji divů / O třech malých prasátkách / Autíčko Modrásek Walt Disney

Moje milovaná knížka. Maminka mi ji musela předčítat pořád dokola, dokud jsem se nenaučila číst :) ... stejně jako já, tak i moji bratři si ji oblíbili. Disney je prostě Disney, toho nic nepřekoná :)

20.01.2016 5 z 5

Eragon Eragon Christopher Paolini

Nedávno jsem koukala na film Eragon, a tak mi to nějak chytlo, že jsem začala znova číst. Musím říct, že spoustu věcí si už ani nepamatuji :) ... takže je pěkné si tuto knihu znovu přečíst. Určitě budu pokračovat i druhým dílem...

14.09.2015 5 z 5

Da Vinciho kód Da Vinciho kód Dan Brown

Miluji všechny knihy Dana Browna, ovšem DaVinciho kód je nejimpozantnější kniha, která mi prošla pod rukama.

Nesesmilníš Nesesmilníš Jan Bradička

Dostala jsem na tuto knihu doporučení, tak jsem si ji přečetla. No, bohužel pro mě, kniha není zrovna můj šálek kávy, ale přečíst se dá a nějakým způsobem je zajímavá. Závěr knihy zůstává velmi otevřený, proto jsem zvědavá, zda bude pokračování.

02.07.2015 3 z 5

Jak se státi Zombie Jak se státi Zombie Serena Valentino

Stejně jako upíří kniha, i tato mě dost pobavila. Ještě by mohly napsat něco s vlkodlaky, to by mě taky zajímalo :)

02.07.2015 3 z 5

Jak se státi upírem Jak se státi upírem Amy Gray

Zajímavá kniha, hlavně mě dost pobavila :D Možná se z ní budu něčím inspirovat :D

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Tak tato kniha byla pro mne vždy velkým oříškem. Poprvé jsem ji četla ve třetí třídě, v rámci čtenářského deníku. Tehdy jsem knihu moc nepochopila. Bylo mi líto chlapečka, který je úplně sám a cestuje mezi planetami. Když jsem ji teď, před pár lety, četla jako maturitní četbu. Musela jsem ji číst dvakrát. A cítila jsem se stejně jako poprvé :)
Krásná kniha, neznám nikoho, komu by se nelíbila :)

Bibi Bibi Karin Michaëlis

Jedna z nejkrásnějších knih mého dětství. Od první chvíle, kdy jsem se začetla do knihy, jsem věděla, že jednou musím vidět Dánsko. Bibi byla mojí nejlepší kamarádkou. :)

01.07.2015 5 z 5