LadyHip

Povedenější než první díl. Sice mi některé pasáže popisující Londýn lezli na nervy, ale když jsem je začala nemilosrdně přeskakovat, příběh začal lépe ubíhat. Hlavní hrdina je tak sympaticky obyčejný, že si ho člověk musí zamilovat.

Skvělý díl. Wolfeho příběh už jsem četla před časem a bylo parádní si ho připomenout.

Hezký příběh, jen bych ho klidně snesla bez svatby a té pitomosti s kouzelnou knihou. Rozumím, že se tím svazují všechny příběhy do série, ale místy už to uráží inteligenci čtenářek... Ale stejně jako jindy - milá nenáročná oddechovka na sychravé odpoledne.

Musím souhlasit s většinou komentářů - je to pěkné, ale předvídatelné a něco tak trochu chybí. Nicméně i tak se čte příjemně a nevyžaduje po čtenáři žádné velké myšlenkové pochody. Prostě - holky, nalijte si sklenku vína nebo si uvařte čaj, zavrtejte se pod peřinu a užijte si trochu nenáročné romantiky.

To je tak nádherný pocit, když zjistíte, že některé trable nejsou jen vaše...:))) Povedená knížka, která rozhodně stojí za pozornost.

Konec celé série je jedno velké ACH, romantické, krásné, plné emocí. I slza ukápla...Má rozněžnělá duše se tetelí blahem. Bylo to krásné, díky.

Jsem jednoduše nadšená. Příběh úžasně graduje, přichází (trochu) nečekané zvraty... Žádné plytké "miluje mě nebo nemiluje?" , postavy i jejich chování dávají smysl. A jako vždy se těším na další (poslední ) díl.

Druhý díl je velmi příjemné překvapení, vyprávění z Ethanova pohledu tomu taky dost napomáhá. Nečekala jsem, že minulost, kterou si s sebou oba nesou, bude tak náročná. Líbila se mi i jednička, ale příběh se prohlubuje a vtahuje čtenáře do víru událostí a tím je dvojka prostě lepší. Honem na pokračování!

Taková rychlá jednohubka...pěkný příběh, zajímavé postavy (o kterých zatím nevíme skoro nic:)), dobrý styl vyprávění. Hurá na další díly.

Nezbývá mi než souhlasit s většinou komentářů - opravdu nejlepší počin ze série. Finn a Harlow mají nezaměnitelnou dynamiku a chemii a já jsem se královsky bavila od začátku do konce.

Málokdy se mi stane, že se směju nahlas. U Aristokratky to ale jinak ani nešlo. Až budete chtít pobavit celou tramvaj ( autobus, vlak...) nebo prostě jen přitáhnout něčí pozornost, pak tuhle knihu a její další díly vřele doporučuji.

Tahle dvojice autorek je jednoduše úchvatná. Další povedený kousek z jejich dílny. Četla jsem ji jedním dechem a skoro na jeden zátah. Paříž je i v tomhle podání podmanivá a okouzlující a jen dodává pomyslnou třešničku skvělému příběhu.

Nejlepší díl z celé série. Konec není tak prvoplánovitý, jak jsem čekala, spousta momentů tak dostává větší smysl a vysvětlení. Parádní oddychové čtení s panem Majitelem...

Neomrzí, nezklame. Jistojistá vzpruha na špatnou náladu.

Tahle kniha není jen ke čtení, tahle kniha se žije...
Mám první české vydání z roku 93, ve kterém vydavatel píše, že "do obálky této knihy posílá prostřednictvím technologie J.L. vitální energii, která harmonizuje lidský organismus. Tato energie bude na čtenáře příznivě působit po dobu jednoho roku od 5.12.1993."
No, myslím, že neměli pravdu. Je to už čtvrt století a tahle knížka pořád vysílá víc a víc. Obsah každé stránky je jako pohlazení, lék na všechna trápení.

Na knížku mě nalákala kamarádka, sama bych si ji asi nevšimla. Odkazovat se na obálce na Harryho Pottera mi přijde zavádějící a tak trochu účelové využití "značky", která prodává. Věřím, že Aaronovitch si své čtenáře najde i tak. Píše čtivě, svižně (tedy krom popisů míst, ulic a budov - tam jsem se ztrácela) a s vtipem. Hlavní hrdina je sympaťák v tom, že je to vlastně obyčejný kluk, co se musí popasovat s tím vším kolem. To je možná jediné pojítko s Harrym...
Moc jsem se bavila a už se těším na další díly.

Whole30 je propracovaný restart pro tělo a zdraví. Tohle není jen kuchařka nebo návod na hubnutí. Je to ucelený program, kdy víte co, jak a proč. Kniha mi byla průvodcem v náročnějších chvílích, protože odložit cukr není zas taková psina, alespoň pro nás čokoholiky. Nevím, jestli bych doporučila tuhle knížku každému, ale samotné whole30 rozhodně.

Jedna z mých nejoblíbenějších knih, možná úplný top. Četla jsem ji několikrát, určitě ne naposledy a pořád mi má co dát. Skvělé a podnětné čtení pro každého, kdo jen kapku přemýšlí nad životem.

První kniha, kterou jsem se nutila dočíst. Dvakrát jsem ji odložila, nakonec zvítězila zvědavost. Nevěřila jsem, že může být takhle špatná celá. Vážně jsem ji dala šanci, ale přišlo jen zklamání. Jazyk otřesný (např. o "uragánu vášně" už tady několikrát zmínka je), příběh plytký, nudila jsem se. Cítím k autorce velkou úctu za to, že napsala celou trilogii, která si našla své čtenáře, ale já se mezi ně nepočítám.