ladyKristyn komentáře u knih
Každý si prochází svým životem a stále něco hledá, dokud to nějakým způsobem neklapne a cítí, že to je to , co hledal. Maddox přesně to poznal, když potkal Dee. Ona byla úplně jiná, než ostatní. Asi právě k němu tak sedla.
Další chlapík ze série a bylo to úžasné. Baví mě to a hned půjdu na další díl.
Strašně mě baví když mezi sebou je špičkování, humor a taková ta rozpustilost. Kniha se čte jako romantická komedie a je to příjemné rozptýlení od života. Takové jednoduché jednohubky na jeden večer mám ráda.
Jason byl takové zlatíčko, Victorie svým způsobem roztomile potrhlá. Její matku jsem nesnášela, mít takovou tak též uteču. Někdy je dobré vidět i jiný svět než ten, v kterém se vyrůstá. Ne všechno bohatství zajistí skutečný šťastný život.
Zatím že je to první kniha autorky u nás, jsem nevěděla zda to bude přesně pro mě. Nakonec se mi to líbilo a pokud vyjde další kniha, určitě si jí přečtu.
Moc pěkné, přečetla za jeden den. Určitě půjdu do dalšího dílu.
Moje oblíbená autorka, opět se mi román líbil, bylo zajímavé, jak člověk zapomene, jak se dřív žilo, bez různých vymožeností.
Čekala jsem trochu něco jiného. V celku to ale šlo, tak na pohodu.
Tento díl se mi opět líbil, celá série je skvělá, mohu jen doporučit.
Nádherný příběh, který mě pohltil a nedokázala jsem přestat, dokud nebylo dočteno.
Každý den si přečtu pár vět, popřemýšlím nad tím, některé mi přijdou skvělé.
Tak tuhle knížku řadím mezi mé top oblíbené. Sparks dokáže tak neuvěřitelně příběh podat, že nemohu přestat číst a vždy to dočtu na posezení. Příběh, zápletka i konec, a celkový děj byl prostě originální. Líbilo se mi pojetí malého chlapce.
Ani druhý díl mě nezklamal a jsem nadšená z této série. Vrhnu se na třetí díl a doufám, že to opět bude stát za to.
Začala jsem číst na doporučení a tak mě to chytlo, že jsem četla do tří do rána, dokud jsem neměla konec. Hodně moc mě příběh bavil a těším se na další díl.
V takovém prostředí bych nechtěla vůbec žít. Na druhou stranu obdivuji, že i v takovém prostředí se může člověk povznést k lepšímu životu. Nakonec kniha byla příjemně čtivá a líbila se mi.