ladyKristyn

Poslední díl??? Velká škoda, zamilovala jsem si celou sérii a určitě se k ní ještě vrátím.

Když se dva potkají a chemie jiskří už od pohledu, není co řešit. Pokud to funguje i po plno letech, musí se s tím něco udělat, i když okolnosti jsou zcela jiné, než by si to každý přál.

Tak ani druhý díl nezklamal, bylo tam špičkování a co se mělo stát se stalo. Oddychovka na jeden večer.

Druhý díl též nezklamal a zdál se mi i lepší příběh než první díl. Jinak to opět stálo za to, deštivé odpoledne uběhlo jak voda a kniha přesně dala to, co jsem chtěla.

Potřebovala jsem zaplnit deštivý den a to se mi povedlo s touto knihou. Dobře se četla, bylo to předvídatelné a tím pádem rychle to ubíhalo. Jdu na druhý díl.

Přečetla za jeden večer a to je už co říct. V každém případě se těším na další díly.

Celkový příběh se mi moc líbil. Nápad, že spolu budou sdílet kancelář, byl skvělý a dost jsem se nasmála jejich pošťuchování. K této knize se určitě ještě párkrát vrátím a přečtu si ji znova.

Jako příběh je pěkný, ale je stále opakující se věty, které mi docela lezli na nervy. Stačilo to říct jednou a mne to stále opakovat v každé kapitole. Nicméně za přečtení to ušlo, ale už to víckrát číst nebudu.

Další jednoduchý příběh, kdy se dva do sebe zamilují. Není to nic závratného, ale tyhle odlehčené románky mám vlastně ráda.

Tuhle knihu jsem musela stále odkládat, moje ségra Jacka miluje, tak jsem to zkusila též a můžu říct, že pro mě to moc není. Nesnáším násilí i když je to jen v příběhu, nedokážu se pořádně začíst. Takže další díly asi ani zkoušet nebudu.

Přečetla jsem to najednou, nemohla jsem se od toho odtrhnout. Velice zábavné a neotřelé.

Též jsem četla jako povinou četbu a líbil se mi film.

Mám ráda tyhle oddychovky, kde není násilí. Romantika se vkrádá do smyslů a příběh lehce plyne v nekonečné zamilovanosti.

První díl a hned mě dostal svými postavami. Koupila jsem si celou sérii a i když jsem viděla všechny díly zfilmované, knihy jsou daleko lepší a jsem ráda, že je mám ve své knihovničce.

Taky mi moje maminka předčítala z této knihy, ale měla jsem ráda večerníčky. Jako malá jsem chtěla její sukničku, abych mohla tancovat jako maková panenka.

Opět nezapomenutelný fenomén, taneční kreace se napodobují již desítky let. Plno písní je skvělých. Kniha jen doplňuje jeho způsob života a bude sloužit v knihovničce jako vzpomínka.

Nezapomenutelný, vášnivý, extravagantní , plný života - prostě zůstane v srdci v mnoha z nás co ho zbožňují.

Příjemná nenásilná trilogie, moc se mi líbila. Sourozenecké vztahy jak jsou propojeny s magickou nadpřirozeností.

Konečně jsem dočetla celou sérii knih. Příběhy jsou fantastické a v |Praze na Comic-conu jsem se dokonce se Zaklínačem nechala i vyfotit ( já coby Wonder Women). Nesmírný zážitek na celý život.

Druhý díl opět nezklamal, líbilo se mi zpracování a pěkně kniha ubíhala. Další příběh člena rodiny, který má zvláštní schopnosti.