Laf komentáře u knih
Kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem. Během čtení jsem měla rozporu plné pocity, jak kniha asi dopadne a že výsledek nebude valný, ale nakonec to předčilo má očekávání :) Autorka zase nezklamala. Můžu doporučit.
Po přečtení anotace jsem od knihy očekávala něco jiného, ale i tak jsem dostala pěknou knihu, která za přečtení stojí. Děj docela svižně ubíhal a neustále jsem čekala, co se z toho vyvrbí. Začátek mne navnadil na nějaká očekávání, ale stejně vše dopadlo úplně jinak, i když jsem stále doufala až do poslední stránky, ve šťastnější konce.
Pěkný závěr příběhu o tom, kdo nesl prsten. Bitvy byly napínavé, jenom jsem čekala, že Sauron toho předvede víc, ale co už. I tak se mi to líbilo a celá trilogie byla pěkně ukončena.
Tuto knihu musím zařadit na seznam knih, které mne vtáhly a jen tak nepustily. U této knihy mne hodně zaujala anotace a byla jsem zvědavá, jak to bude zapracované v příběhu. Rozhodně jsem nebyla zklamaná. Dostala jsem pomalu se rozvíjející romantickou linku, která mne bavila a vůbec jsem se u toho nenudila. Také jsou skvěle pojaté postavy. Hlavně se mi líbilo, že Macon tady nebyl vykreslený jako takový slavný hollywoodský proutník, co musí mít denně nějakou ženskou. Oproti jiným knihám, kde je tak hlavní hrdina vykreslený, to pro mne bylo dost osvěžující. Za mne super kniha. Rozhodně můžu jen a jen doporučit :)
Trochu jsem se bála, co na mě bude čekat po otevření knihy, ale nezklamala. Kniha mnohokrát překonala má očekávání. Děj pěkně plynule utíkal. Nejvíce jsem se zasmála u hašteření hlavních postav. Takové chvíle mám v knihách ráda. A celkově i příběh byl pěkně zpracovaný. Nestačila jsem se ani nudit, jak mne kniha vtáhla. Vřele všem doporučuji. Rozhodně nebudete litovat :)
Skvělá kniha, která se čte velmi dobře a čtenáře hned vtáhne do děje. Nechybí ani zápletky a také spousta zajímavých postav. Za přečtení to opravdu stojí :)
Tahle kniha je podle mě dost povedená. Už od začátku mne vtáhla a bavila jsem se nad mnoha vtipnými situacemi, co se Poppy povedly. To nemělo chybu a kolikrát jsem si při čtení říkala, že to není možné, aby měla pořád takovou smůlu. Takový magnet na trable. A ta romantická linka tomu dodala šmrnc.
Pokud tedy hledáte odpočinkovou knihu, tak rozhodně doporučuji tuto. Smích zaručen :)
Tušila jsem, že kniha bude dobrá, ale netušila jsem, že bude naprosto suprová. Na to, kolik má kniha stran, jsem ji zvládla zhltnout ani ne za dva a to je už co říct. Kniha mne hned vtáhla. Neustále se něco zajímavého děje a hlavní postavy jsou vykresleny naprosto skvěle. A navíc celý svět, ve kterém se děj odehrává, je dobře vykreslený. Už aby bylo pokračování. Nutně potřebuji vědět, co bude dál :D
Všem doporučuji. Opravdu povedená kniha, která Vás bude určitě bavit.
Skvělá kniha, která se čte skoro sama a strašně rychle mi při ní utíkal čas. Po celou knihu se autorce podařilo držet humoru a do děje zasadila mnoho vtipných hlášek a situací. Knihu všem vřele doporučuji. Stojí to za to a rozhodně je to dobrá volba pro chvíle oddychu :)
Příjemná a poutavá kniha pro chvíle pohody. Autorka umí zaujmout, jen v této knize něco chybělo, proto nemohu dát plný počet hvězdiček. Ale i tak je to super kniha a za přečtení to rozhodně stojí :)
Kniha se mi opravdu líbila. Děj knihy se odehrává v rámci pár dnů a do tohoto časového intervalu dokázala autorka narvat vše podstatné - akci, romantiku, hodně zvratů a zápletek. Nenudila jsem u toho. Za přečtení to stojí :)
Další díl této série se povedl. Děj mne hned vtáhl a kniha se četla pomalu sama.
Hlavní postavy to zde nemají lehké. Musí řešit spoustu překážet, které se jim staví do cesty, a proto bylo těžké dát knihu z ruky, jen abych věděla, jak to všechno pro ně dopadne.
Líbilo se mi, že se v této knize objevují postavy i z té předchozí, a že pořád vím, co se s nimi děje a jak se vyvíjí jejich příběh na pozadí tohoto.
Pokud hledáte zajímavou knihu k přečtení, vřele všem doporučuji, stojí to za to :)
Výborná kniha. Část o Gideonovi byla super z toho hlediska, že jsem se konečně dozvěděla, jak to celé bylo s ním a Savannou, ale oproti ostatním dílům mi tahle část přišla slabší. Za to část o Eastonovi byla mnohem lepší. Bavilo mne to a jednotlivé stránky jsem hltala. A místo, aby se víc věcí rozuzlilo, tak vzniklo spoustu nových otázek. A zase otevřený konec, u kterého nezbývá než sáhnout po dalším dílu :)
Super pokračování. Opět bylo těžké se odtrhnout. Je to napínavé, jak se to bude celé vyvíjet a co nového se zase člověk dozví, takže nezbývá než se vrhnout na další díl. Ty otevřené konce mne zničí :)
Pecka. Kniha mne hned vtáhla a s napětím jsem vždy čekala, co bude na další stránce, takže jsem knihu přečetla bezmála jedním dechem. Jsem zvědavá na pokračování, když v této zůstal takový otevřený konec. Rozhodně můžu doporučit :)
Kniha předčila má očekávání. Hned od prvních řádek se děj pěkně zhurta rozjel a po celou knihu si to drželo stejný spád, který mi nedovolil knihu jen tak pustit z ruky. Navíc kniha nutí hodně k zamyšlení až z toho mrazí, neboť si to představovat v živých barvách a že by se to skutečně stalo, je znepokojivé.
Jedině, co mi tady vadilo bylo množství jmen a rychlé střídání různých měst v různých zemí, takže toho bylo od začátku dost k zapamatování, ale když jsem si na toto zvykla, už to pro mne problém nepředstavovalo. A proto mohu knihu jen a jen doporučit. :)
Kniha se mi líbila a zhltla jsem ji pomalu jedním dechem. Zase super zápletka a rozvíjení příběhu všech postav i z minulých dílů. Přijde mi, že každá další kniha v této sérii je lepší než ta předešlá. Rozhodně mohu doporučit :)
Skvělé pokračování v této sérii. Kniha se mi líbila. Hned jsem byla vtažená do děje, který je svižně napsaný a nechybí ani zajímavá zápletka. Také se mi líbí, že kniha se sice zaměřuje více na Aidena, ale stále to jejich trio je v hlavních rolích a často se tam objevují. Rozhodně knihu mohu doporučit :)
Tohle je skvěle napsaná kniha. Plná napětí, zápletek a nečekaných zvratů. Knihu jsem bezmála přečetla jedním dechem. Autorka zabodovala, mohu každému jen doporučit. Nebudete litovat ;)
Velmi zajímavá kniha. Je čtivá, přesně jak to autorka umí. Sice mi přišla kniha o trošičku slabší, než co jsem dosud od autorky četla, ale rozhodně to za přečtení stojí :)