Laf komentáře u knih
Jako oddychovka super kniha. Líbila se mi. Jsem zvědavá, co přinese další díl :)
Kniha se mi líbila. Nenáročná, děj plynule utíká a se zajímavými zápletkami. Také se mi líbilo to hašteření mezi Jackem a Kate, to pobavilo. Super oddychová kniha :)
Přišlo mi, že kniha byla důmyslně rozdělena na dvě. První byla taková rozehřívací a seznamovací s lidmi a danou situací a o učení se Kiry pochopit smysl Měkkého ostří. V této druhé části už jsou uplatněny získané vědomosti k záchraně celého vesmíru. Před začátkem čtení je vhodné mít obě knihy, neboť kde končí jedna, hned začíná druhá kniha. Nemluvě o tom, že slovníček pojmů a zkratek, je jen ve druhé knize. A že těch zkratek je tam využíváno hodně.
Celkově musím říct, že tato druhá část byla také super. Hodně akce, nechybí ani vesmírné bitky. Navíc jsem získala odpovědi na některé otázky, které vyplynuly v prvním díle. Výborné a mohu každému jen doporučit :) Autor zase nezklamal.
Kniha mne bavila. Skvěle vykreslené postavy a velmi zajímavý děj, že nebylo jednoduché knihu odkládat. Povedená kniha. Jsem zvědavá, jaké rozuzlení přinese pokračování. Rozhodně to stojí za to a kdo již četl něco od tohoto autora, ví, do čeho jde :)
Měla jsem od knihy větší očekávání. Celkově mne kniha bavila, ale něco mi tam chybělo, díky čemuž hodnotím knihu jako průměrnou.
Poslední úžasný díl této série, na který slova nestačí, natož 5-ti hvězdičkové hodnocení :)
Autorka má skvělý styl vypravování. Ani chvilku jsem se nenudila a musela jsem hltat jednu stránku za druhou. Dělo se toho tolik, že prostě nešlo jen tak přestat číst a jen jsem žasla, kolik cest se dá ještě vymyslet pro hrdiny a jaké překvapení dokáží použít na nepřátelé. Také dobře popsané bitvy, i když ta poslední byla úplná jatka a litovala jsem, jak to s některými nedopadlo dobře.
Takže celkově mohu říci, že nejen tato kniha, ale celá série je naprosto boží a můžu jen doporučit :) Super zážitek.
Super, super, super. Výborné pokračování příběhu, kde o zvraty není nouze, tajnými plány se to jen hemží a kde také vzniká spousta nových spojenectví. Tento díl nemá chybu i s tím překvapením na konci... Prostě skvělé pokračování, můžu jen doporučit :)
Kniha se mi líbila. Taková nenáročná. Četla se úplně sama. Nechybí ani správná dávka napětí. Za přečtení to stálo.
Trochu jsem měla z pokračování obavy, o čem to bude dál. Ale nakonec jsem byla spokojená. Sice spoustu z minulosti bylo již řečeno v předchozím dílu, ale tady to bylo zase z Embryho pohledu a někdy i víc detailnější, což mi přišlo fajn. Líbí se mi, jak děj pokračuje a do toho je přimíchaná minulost. A o zvraty také není nouze.
Kniha se četla velmi dobře. Děj je napínavý a plný zvratů. Samozřejmě ani tady nechyběl prachový králíček. Skvělá kniha a mohu jen doporučit :)
Kniha mne bavila. Samé zvraty, tajemství, ale i nové informace, které vnáší světlo do děje a poodhalují svět Elitních králů.
Dobré pokračování. Také čtivě napsáno, ale něco mi tam chybělo, co bylo v předešlých dílech. A konečně se vyjasnili i nějaké otázky z předchozích dílů, ale i tak jich zůstává dost k zodpovězení. Tak uvidím, co bude dál :)
Krásně a čtivě napsaný příběh, který má spád a rychle utíká. Jako oddechovka je to dobrá volba. :)
Čekala jsem od knihy všechno možné, ale i tak dokázala předčit má očekávání. Do knihy jsem se hned začetla. Postavy jsou super a jejich příběhy ještě lepší. Navíc vytvořený nový svět, který mne hned také zaujal a s ním i příběhy, které se tam můžou odehrát. Doufám, že pokračování bude stejně tak dobré jako byl tento díl. Už se na to těším :)
Výborná odpočinková kniha. Sice první část se trochu vlekla, ale pak se to otočilo a začalo to být zajímavější. Nechybí ani humorné momenty. Ke konci jsem byla trochu překvapená. Chvilku to vypadalo, že se happy endu nedočkám, ale naštěstí i ten autorka zvládla, takže jsem si oddychla. Rozhodně to za přečtení stojí :)
Od knihy jsem neměla velká očekávání, ale nakonec jsem byla překvapena. Kniha je hodně čtivá. Děj plynule utíká a navíc je i zajímavě popsaný svět budoucnosti. Můžu jen doporučit :)
Sice jsem nejdříve knihu odkládala, ale nakonec jsem po ní sáhla a nelituji. Hned jsem byla vtažena do děje. Líbilo se mi, jak se ze současnosti skočilo do minulosti na začátek života hlavních postav a postupně byl odhalován jejich příběh kousek po kousku, takže jsem pořád přeskakovala v názoru, co se stalo, kdo to mohl udělat a tak. Rozuzlení mne překvapilo. Dopadlo to jinak, než jak jsem si po celou dobu představovala různé závěry.
Tohle je dost povedená kniha. Čtenáře nechává dlouho tápat. Navíc se čte skoro sama jak je čtivě a napínavě napsaná. Mohu každému jen doporučit :)
Docela dobrý příběh. Jak už tu zaznělo, bylo zde moc postav k zapamatování a hrozně se to pletlo. Navíc vždycky chvilku trvalo, než jsem se do knihy začetla. Popis knihy mne nalákal, ale nakonec jsem byla trochu zklamaná. I tak to stálo za ten čas :)
Napínavé čtení až do konce. A zároveň pro mě nepředvídatelný konec. Za přečtení to rozhodně stojí.
Jako vždy je to příjemná oddychovka, u které se každý zasměje.