Laf komentáře u knih
Tak tento díl se mi hodně líbil. Hodně akční a se spoustou nových informací, které do všeho vnesou nové světlo. Vzhledem k tomu, jak dopadl závěr, jsem zvědavá, o čem budou další díly :)
Krásně a chytlavě napsané. Nečekala jsem, že se mi to bude tolik líbit. A nejvíce se mi tam líbila Safira :) ... Teď už jen zbývá se začíst do dalšího dílu, abych zjistila, jak se vše bude odvíjet dál.
Asi nejlepší díl z celé série. Neustále se něco napínavého dělo a závěr prostě nezklamal.
Tento díl mi přišel oproti prvnímu o dost slabší. Na druhou stranu jsem se alespoň dozvěděla něco nového o původu Evie. Doufám, že alespoň poslední díl napraví reputaci této série. :)
Trochu jiný pohled na svět víl, upírů, vlkodlaků a jiných stvoření. Líbilo se mi to, za přečtení to rozhodně stojí :)
Příjemné čtení, které Vás místy přenese do jiné doby. Výborná volba pro volný večer :)
Přečteno jedním dechem. Skvělá detektivní zápletka. Místy vtipné dialogy mezi hlavními postavami. Autorka to prostě umí :)
Super, super, super. Tento díl je ještě nabitější akcí než předešlé díly. Taky přinesl spoustu nových poznatků a o zvraty není nouze. Výborná série :)
Kniha mne velmi chytla. Líbil se mi děj se spoustou zápletek a zajímavým rozuzlením. Celkově to předčilo mé očekávání. Za mne knihu doporučuji :)
Po knize jsem sáhla, protože mne zaujal popis děje na obálce. Avšak po zabrání do knihy jsem se třetinu děje nutila do čtení, místy jsem to vzdávala a už jsem to skoro nevydržela a knihu odložila jako nedočtenou. Naštěstí přišel zvrat a děj začal být konečně lepší a poctivě jsem ji dočetla až do konce. Celkově knihu a děj hodnotím jako průměr. Nápad dobrý, ale zpracování trochu pokulhávalo. A celkově mi chyběla nějaká akce nebo něco, díky čemu bych ráda po knize sáhla znovu.
Super kniha. Ráda jsem se k ní vracela. Jen mě mrzelo, jak to dopadlo s některými mými oblíbenými postavami. A také jsem čekala trochu veselejší konec kvůli tomu, co všechno hrdinové museli prožít během celé série, ale i tenhle konec nebyl až tak špatný. A jaký to byl? To si přečtěte a posuďte sami. :)
Poutavé čtení pro chvíle oddychu. Můžu jen doporučit :)
Krásně napsané až se to čte samo a hlavně žádné zbytečné povídání, u kterého by se člověk nudil. Kniha byla lepší, než jsem čekala :)
Krásný závěr této trilogie. Zajímavý děj, který rychle uběhl a přinesl pěkný konec. Jako oddychová kniha je to dobrá volba.
Tento díl mi přišel ještě lepší než byl první. Jinak krásná kniha na odreagování. Doporučuji :)
Krásný příběh pro chvíle odpočinku. A líbilo se mi, jak autorka popisovala Irsko. Doporučuji :)
Další pěkná kniha s Anitou. Ovšem tento díl mi přišel slabší. Také bylo celkově méně akce a víc se kniha zaobírala Anitou a důsledky, že je součástí triumvirátu. Celkově to začíná být překombinované.
Skvěle zpracovaná detektivka. Poutavě napsaná, zajímavé postavy a zvraty. Jen jsem si nedokázala zvyknout na to rychlé skákání od postavy k postavě během pár stránek. Kapitoly tam jsou kraťoučké. Celkově jinak dobré.