Laf komentáře u knih
Docela zajímavá kniha. Akorát se mi moc nelíbilo to dlouhé uvádění do děje a než se začalo konečně něco zajímavé dít. :)
Moje první přečtená kniha od této autorky. A musím říct, že mě mile překvapila. Myslela jsem, že to bude nudné čtení, ale opak je pravdou. Naprosto strhující příběh, který mě úplně vtáhl a bylo opravdu těžké se odtrhnout. Určitě doporučuji i ostatním. :-)
Naprosto úžasná kniha. Už od první strany se začíná odvíjet strhující příběh, který každého musí strhnout, a proto pro mě bylo těžké se občas i od této knihy odtrhnout. Tato autorka má moc zajímavé knihy, které můžu jen doporučovat. :)
Kniha se mi velmi líbila. Moc zajímavé čtení. Určitě doporučuji.
Celkově děj byl moc pěkný, ale chvilkami tam byly pasáže, u kterých jsem se nudila a váhala, zda to raději nepřestanu číst. Rozhodně bych to s 50 odstíny nesrovnávala. Tato kniha se jim ani trochu neblíží. Jinak bych jí zařadila do knih, které přečtete jednou , a pak se k ní už nevrátíte.
Napínavý děj, moc dobře se mi to četlo jako dosud všechno, co jsem od této autorky četla :). Vřele doporučuji.
Kniha i příběh se mi velmi líbili. Napínavé do samého konce. :)
Byla to zajímavá kniha. Sice jsem měla ze začátku problém se stylem, v jakém je to napsané, ale nakonec se to dalo dočíst :-)
Kniha se mi dobře četla a děj mě chytil, že bylo těžké jen tak tuto knihu odložit a nemoci zjistit pokračování.
Kniha se mi moc líbila a byla moc dobře napsaná. Děj mě vtáhl natolik, že bylo velice těžké se od ní odtrhnout. Doporučuju si přečíst :)
Musím říci, že nejdříve jsem se zdráhala začít tuto knížku číst, ale ihned po přečtení prvních stránek mě tato kniha natolik nadchla, že bylo pro mě těžké přestat a nedočíst ji jedním dechem. Moc se mi líbila :).
Musím říct, že tato kniha se mi velmi líbila natolik, že jsem jí musela přečíst jedním dechem a už se těším až si přečtu další díly, a doufám, že budou stejně dobré, jako tento první.
Tato kniha mě velmi nadchla i pobavila a je tak dobře napsaná, že jsem ji přečetla jedním dechem. Vřele doporučuji. :)