Laf Laf komentáře u knih

Bouře Bouře Julie Cross

Nečekala jsem, že mě bude bavit, ale bavila mě. Je to velmi dobře napsané a děj se mi taky líbil. Jen závěr dopadl úplně jinak než jsem očekávala ...

08.04.2014 3 z 5

Moře klidu Moře klidu Katja Millay

Dojemný a smutný příběh dvou lidí, kteří pomalu překonávají překážky, co jim osud hází do cesty.

07.04.2014 5 z 5

Počkám na tebe Počkám na tebe J. Lynn (p)

Moc pěkná kniha s krásným dojemným příběhem a sršící vtipem, a tak dobře napsané, že to čtení utíká samo.

05.04.2014 5 z 5

Chlad Chlad Maya Banks

Další skvělé pokračování. Opět velmi dobře napsané a čtivé. Velmi se těším na pokračování, jak to všechno se všemi dopadne :-)

04.04.2014 4 z 5

Pád Pád Maya Banks

Moc pěkné čtení. Velmi dobře napsané a čtivé. Jedním dechem jsem to musela dočíst :) ... A vůbec to nemůžu srovnávat s odstíny. Je to úplně jiné...

04.04.2014 5 z 5

Vyvolená k smrti Vyvolená k smrti Lisa Jackson

Další skvěla kniha od této autorky. Velmi dobře se mi to četlo a rychle to utíkalo. Jenom ten závěr byl moc zkrácený, ale jinak paráda :)

03.04.2014 4 z 5

Napořád Napořád Alyson Noël

Skvělá kniha. Úplně jsem ji hltala :-). Zase něco nového. Těším se na další díly, jenom po přečtení tohoto jsem zvědavá, o čem budou. Přišel mi tento zakončen tak, že další díly už by být nemuseli :D

31.03.2014 4 z 5

Vstříc temnotě Vstříc temnotě Lisa McMann

Moc pěkná. Už se těším na pokračování :). Strašně rychle to čtení ubýhá :)

30.03.2014 4 z 5

Jak vytvořit úspěšný a výdělečný internetový obchod Jak vytvořit úspěšný a výdělečný internetový obchod Miroslav Sedlák

Můžu doporučit všem, kteří chtějí založit svůj e-shop nebo proniknout do jeho fungování a provozu. Je to velmi dobře zpracovaná a dostanete spoustu užitečných rad.

29.03.2014 5 z 5

Pod nekonečnou oblohou Pod nekonečnou oblohou Veronica Rossi

Velmi pěkné čtení. Sice za začátku bylo těžké se vžít a pochopit svět popisující v knížce, ale pak celé to čtení šlo velmi rychle a těžko se od toho šlo odtrhnout :-)

29.03.2014 4 z 5

Žulové město Žulové město Stuart MacBride

Velmi zajímavé čtení od začátku do konce. Je to velmi dobře napsané a vůbec se u toho nedá nudit. Tuto knihu může jen a jen doporučit :-)

29.03.2014 4 z 5

Zlý úmysl Zlý úmysl Lisa Jackson

Další pěkná kniha od této autorky. Velmi rychle se to četlo. Doporučuji k přečtení :)

27.03.2014 4 z 5

Temná horečka Temná horečka Karen Marie Moning

Kniha se mi líbila. Bylo těžké se odtrhnout a přestat číst, protože pokaždé se objevilo nové a více zajímavější pokračování příběhu. Už se těším na pokračování.

22.03.2014 4 z 5

Podraz Podraz James Patterson

Kniha se mi moc líbila. Sice trochu moc krutých vražd, ale to k tomuto žánru patří. Kniha zůstala s otevřeným koncem, takže sehnat pokračování by bylo fajn :D Doporučuji, nebudete se nudit :-)

21.03.2014 4 z 5

Bez milosti Bez milosti Lisa Jackson

Kniha se mi líbila. Příběh byl napínavý. Sice za začátku se to trochu vleklo, ale pak to bylo lepší. A konec mě velmi překvapil. Určitě stojí za to si tuto knihu přečíst :)

18.03.2014 4 z 5

Procitnutí Procitnutí Lisa McMann

Pěkná oddychovka :-) Jenom mi dost dlouho trvalo si zvyknout na její styl psaní :-)

18.03.2014 3 z 5

Tajemný dům Tajemný dům Marian Keyes

Kniha se dala číst, i když to nebylo takové strhující jak jsem si myslela, že by mohlo být podle popisu. Občas tam byli i vtipné komentáře, ale jinak jsem moc jejich vtipu neholdovala. Tohle byla moje první kniha od této autorky a docela váhám, jestli má vůbec cenu zkoušet její jiné knihy.

14.03.2014 3 z 5

Dlouhé stíny Dlouhé stíny Leila Meacham

Kniha se mi velmi líbila. Rychle se četla a bylo velmi těžké se od ní odtrhnout. Občas jsem měla i na krajíčku. Jenom to skončilo jinak než jak jsem doufala. :) Jinak doporučuji :)

11.03.2014 4 z 5

Tajemná žena Tajemná žena Jayne Ann Krentz

Kniha se mi líbila. Četlo se to velmi dobře a rychle. Jenom bych tam radši měla víc paranormálna :D

09.03.2014 3 z 5

Vražedná hra Vražedná hra Iris Johansen

Musím říct, že tahle knížká se mi moc líbila. Od začátku do konce napínavé a závěr pro mě překvapující.

08.03.2014 5 z 5