Laf komentáře u knih
Detektivní část příběhu se mi moc líbíla a ohledně vztahu mezi hlavním hrdinou a jeho přítelkyní jsem čekala jiný konec, z čehož jsem byla trošku zklamaná :). Jediné, co mi dělalo problém, bylo pamatovat si tolik různých jmen :D
Kniha se mi moc líbila. Jediné, co bych vytkla je to, že mi tam chyběli informace o těch lidech, třeba o Alim. A protože jeho knihy čtu na přeskáčku, tak je to problém pro nezasvěceného :)
Příběh se mi líbil a květomluva mě bavila :-). Jenom mi tam trochu vadilo, jak se tam střídali kapitoly. Kdybych to nečetla v kuse, tak bych se pak asi neorientovala :)
Moc pěkná kniha. Sice ze začátku se to trochu vleklo, ale pak to získalo ten pravý spád a skoro do konce jsem si nebyla jistá, kdo nakonec byl vrah, ale zpětně si uvědomuji, že se v příběhu objevovaly náznaky :-)
Příběh, které se v knížce odehrává je velmi pěkný. Jako i v jiných romantických knížkách. Tato kniha je navíc plná erotiky a dodává tomu ten správný šmrnc :)
Autorka opět nezklamala. Skvěle napsaná kniha a pěkný příběh i zápletka. :)
Sice se to ze začátku trochu vleklo, ale pak se to rozjelo a stálo to za to :-)
Kniha se mi líbila. Je to pohodové čtení a strašně rychle u toho utíká čas :)
Pěkná kniha i příběh. V jednu chvíli jsem z toho byla zmatená, ale nakonec se to rozuzlilo. :)
Moc pěkné čtení. Škoda jen, že to jsou povídky. Jsou tam zajímavé náměty, které by vydali na knihu .)
Autorka nezklamala. Opět úžasné čtení. Tato série se jí opravdu povedla :)
Od této autorky byla toto moje první kniha a nějak mě moc nebavila číst. Jinak děj a zápletka stála za to, takže tuto knihu nehážu do úplně odepsaných.
Moc moc pěkná. Příběh mě úplně vtáhl do sebe a musela jsem rychle číst, abych se dozvěděla pokračování. Můžu jen doporučit :)
Bylo to pěkné. Sledovat vše znovu z druhého pohledu a získat tak víc detailů, které v prvním díle chyběly. Naproti tomu ale první díl byl dle mého o kapku lepší. Ale doufám, že bude ještě nějaký příběh mezi, protože závěr byl velmi zajímavý a ráda bych se dozvěděla více.:)
Kniha se mi velmi líbila. Docela jsem se obávala, jestli vůbec bude mít nějaké rozuzlení, když hlavnímu hrdinovi všichni házeli klacky pod nohy a ti mocní si žili vesele dál. Ale jako většina knih i tato skončila se šťastným koncem. :)
Moc se mi to líbilo, bylo to napínavé až do konce. Četla jsem to jedním dechem a vůbec nešlo se od toho odtrhnout, takže vřele doporučuji :)
Přečíst se to dalo rychle, bylo to poměrně i dobře napsané, ale moc mě to nebavilo. Prostě přečíst jednou a dost.
Moc se mi tato kniha líbila. Víc než ta, kterou jsem četla před touto. Knihy o výjimečných schopnostech lidí mám ráda a tady jsem našla ještě napětí. Bylo těžké se od ní odtrhnout. :)
Romantický příběh pro dlouhé večery. Moc pěkně napsané a ještě lépe a rychle se to četlo. Vřele doporučuji :) Nora Roberts má nádherné knihy :)