lalaserka lalaserka komentáře u knih

Stigma Stigma Karin Slaughter

Tahle kniha se mi moc nelíbila, místy jsem se nudila. Trošku mi vadilo to časové prolínání, ze začátku jsem se v tom ztrácela.

08.09.2017 4 z 5

Nechtěj nic vědět Nechtěj nic vědět Lisa Jackson

Další skvělá knížka od této autorky. Napínavé až do konce. Zajímavý konec

11.05.2017 5 z 5

Lovec očí Lovec očí Sebastian Fitzek

Skvělé čtení, líbila se mi víc než sběratel očí

09.04.2017 5 z 5

Smrtelný hřích Smrtelný hřích Lisa Jackson

Další skvělá knížka od této autorky. Napínavý děj až do konce.

21.02.2017 5 z 5

Sběratel očí Sběratel očí Sebastian Fitzek

Moc dobrá knížka, napínavá až do konce. Už jsem těším na pokračování. Je pravda, že jsem na začátku nepochopila to číslování ale známí mi to vysvětlil

29.12.2016 5 z 5

Já, Poutník Já, Poutník Terry Hayes

Čekala jsem něco víc. Ze začátku jsem se vůbec nemohla začíst. Některé pasáže byli zajímavé víc a některé míň zajímavé.

13.12.2016 3 z 5

Vraždy bez svědomí Vraždy bez svědomí Luke Delaney

Zajímavá knížka, konec překvapením, kdo vraždil

02.12.2016 5 z 5

Chladná krev Chladná krev Lisa Jackson

Další moc dobrá knížka od této autorky, napínavá až do konce.

28.10.2016 5 z 5

Pastýř smrti Pastýř smrti Ethan Cross

Zajímavé čtění s překvapivým koncem

26.09.2016 5 z 5

Mrazivý strach Mrazivý strach Karin Slaughter

Další super knížka, četla se dobře. Akorát nevím jestli jsem to přehlédla a nebo ne, ale nevím kdo je zabil. Ale měla jsem z toho dojem že ta Lena ale netuším.

01.09.2016 3 z 5

Sisi a její sourozenci Sisi a její sourozenci Erika Bertenreiner

Zajímavá knížka, nejen o císařovně ale i jejich sourozencích. Nejen život císařovny ale i jejich souroznců byl pestrý

12.08.2016 5 z 5

Smrtící polibek Smrtící polibek Karin Slaughter

Další moc dobrá knížka od této autorky. Napínavá až do konce. Už se těším na další knihy od této autorky

31.07.2016 5 z 5

Zemři se mnou, sestřičko Zemři se mnou, sestřičko Karen Sander (p)

Kniha se mi moc líbila. Od půlky knihy jsem odvodila podle názvu kdo bude vrahem. Napínavé až do konce

06.07.2016 4 z 5

Pět Pět Ursula Poznanski

Zajímá a čtivá kniha. Napínavá až do konce.

11.06.2016 5 z 5

Zběsilost Zběsilost Karin Slaughter

Kniha se četla velmi dobře, to popisování detailů pitvy fakt detailní . v půlce knihy jsem už tušila kdo bude vrah a to se mi potvrdilo. Už se těším na další knihy od této spisovatelky.

26.05.2016 5 z 5

Skleněná těla Skleněná těla Erik Axl Sund

Chvilku mi trvalo než jsem se zorientovala v přítomných osobách. Abych pravdu řekla, tak předchozí 3 díly od těchto autorů se mi líbily o trochu víc. Ale jinak dobré čtení.

07.05.2016 4 z 5

Trojice Trojice Sarah Lotz

Knížká dobrá a čtivá, jen jsem se chvílemi ztrácela v postavách. Čekala jsem lepší závěr, né tak podivný jak byl.

26.04.2016 3 z 5

Letopisy Narnie – komplet Letopisy Narnie – komplet C. S. Lewis (p)

Moje oblíbená knížka, ráda si jí přečtu i teď v dospělosti se k ní ráda vrátím. Nejraději mám Lev, čarodějnice a skříň a Prince Kaspiána

13.04.2016 5 z 5

Zavři oči Zavři oči John Verdon

Tato kniha nebyla špatná, ale už si jí asi znovu nepřečtu

12.04.2016 3 z 5

Horká krev Horká krev Lisa Jackson

Skvělá kniha od skvělé autorky, Hned jsem se do napínavého děje začetla. Už sem moc těším až si přečtu chladnou krev, doufám, že bude stejně dobrá jako tato

02.04.2016 5 z 5