Lanika Lanika komentáře u knih

Jeden plus jedna Jeden plus jedna Jojo Moyes

Moc hezký příběh, dokonce i slza ukápla. :)

09.07.2024 5 z 5

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Ze začátku mi to přišlo hodně podobné jiné knize od Bryndzy, ale pak příběh pokračoval naštěstí jiným směrem. Celkově hodnotím pozitivně, kniha se četla hezky, závěr trochu překvapil.

06.07.2024 5 z 5

Neviditelná knihovna Neviditelná knihovna Genevieve Cogman

Nebylo to úplně špatné, ale něco tomu chybělo. Nemělo to úplně “jiskru, občas jsem se musela do čtení nutit. Celkově hodnotím spíše kladně, ale ještě uvidím, zda přečtu i další dík. :)

31.05.2024 3 z 5

Zkáza a naděje Zkáza a naděje Leigh Bardugo

Nejlepší kniha celé série. Konec byl trošku uspěchaný, ale i tak doporučuji!

31.05.2024 5 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Silný příběh, výborně napsaný. Můžu jen doporučit.

09.04.2024 5 z 5

Královská hraničářka Královská hraničářka John Flanagan

Začátek byl dost smutný a pak se hodně opakovalo to, co bylo na začátku celé série. A jelikož čtu (poslouchám) všechny knížky během jednoho roku, tak to nebylo tolik zajímavé. Druhá půlka už byla pěkně napínavá a zase mě to chytlo. :)

14.03.2024 4 z 5

Ztracené příběhy Ztracené příběhy John Flanagan

Fajn, pohodové čtení. Je to trochu jiné než ostatní díly, ale obsahuje další zajímavé informace nejen o Willovi a Haltovi.

27.02.2024 5 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Tenhle díl byl o dost brutálnější, než předchozí díly, asi také proto se mi tolik nelíbil. Taky mě mrzelo, že se dál nerozvíjí vztah s Petersonem. Jsem zvědavá, co přinese další díl. :)

27.02.2024 3 z 5

Láska naslepo Láska naslepo Lauren Layne

Sladký, romantický příběh na dovolenou. Dost předvídatelný, nijak překvapivý. Ale i tak se četl pěkně.

18.02.2024 3 z 5

Vinice ve Francii Vinice ve Francii Julie Caplin

Taková oddechovka na dovolenou. Knížky od autorky mám moc ráda, takhle byla jedna z těch “horších, ale i tak se četla dobře.

17.02.2024 4 z 5

Císař Nihon-Džinu Císař Nihon-Džinu John Flanagan

Další skvělý napínavý díl. Tentokrát měly velkou roli i dívčí hrdinky. Děj rychle ubíhal a celkově se kniha četla velmi dobře.

10.02.2024 4 z 5

Jmenuji se Veronika Peková… Jmenuji se Veronika Peková… Natálie Kocábová

Příběh byl takový o ničem. Občas jsem se do čtení musela nutit, ale přesto byla kniha chvílemi zajímavá.

30.01.2024 3 z 5

Divočina Divočina Cheryl Strayed

Těšila jsem se na knížku o PCT, ale o ní to ani moc nebylo. Autorka se zaměřila na svůj životní příběh, vztahy, rodinu..je to dost otevřená zpověď, včetně temnějšího období. Knížka se četla moc dobře.

18.01.2024 4 z 5

Halt v nebezpečí Halt v nebezpečí John Flanagan

Děj se trochu táhl, ale i tak to bylo chvílemi dost napínavé. :)

16.01.2024

Králové Clonmelu Králové Clonmelu John Flanagan

Další skvělý díl v sérii, další, který nezklamal. Tentokrát se dozvíme i něco z Haltovy minulosti.

05.01.2024 4 z 5