LaRhubarbe LaRhubarbe komentáře u knih

Jsem roztříštěná Jsem roztříštěná Tahereh Mafi

Styl psaní je prostě úžasný, to škrtání věcí, které si nechce myslet, ale přesto si je myslí. Jen mi vadil Adam, nějak jsem ho už od začátku neměla ráda.

Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Zatím nejhorší díl série, nesnášela jsem Aelin a ty její tajné plány, kdyby tam byl jeden, řeknu si fajn, zajímavý zvrat, ale tohle už bylo moc. Navíc nechápu proč si všechny postavy musí okamžitě najít partnera, jeden pár ještě přežiju, dva také, čtyři už je moc. Stručně řečeno mě tento díl velmi zklamal a nechápu, jak může mít tak dobré hodnocení.

21.04.2018 2 z 5

Pátá vlna Pátá vlna Rick Yancey

Kniha se mi velmi líbila. Byla poutavě napsaná a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Nejlepší je na celé knize to, že nevíte, co se děje a proč se to děje a postupně se všechno odkrývá. Kniha byla navíc plná moc hezkých úvah a myšlenek. A nejvíce se mi líbila symbolika medvídka, přestože to není nejdůležitější věc v celé knize, dotvořuje příběh tak, aby vypadal reálnější.

20.04.2018 5 z 5

Škola dobra a zla Škola dobra a zla Soman Chainani

Velmi dobrá kniha, jsem ráda, že mi ji kamarádka doporučila, bylo to zase něco nového, většina knížek, které se mi dostanou pod ruku jsou pořád stejné. Tahle mě vážně moc mile překvapila.

Krkavčí brána Krkavčí brána Anthony Horowitz

Tuhle sérii jsem si okamžitě zamilovala. Horowitze jsem měla ráda už dřív a jsem ráda, že ani teď mě nezklamal. Kniha je od začátku do konce plná akce a napětí. A jelikož už jsem četla celou sérii, mužů prohlásit, že i ostatní díly stojí za přečtení.