Říše bouří přehled

Říše bouří
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346400/bmid_rise-bouri-4tT-346400.jpg 5 2394 2394

Pro Aelin dlouhá cesta k trůnu teprve začala, ale už nyní je jasné, že bude plná zrady, nepřátelství a nevraživosti. Pokud si chce udržet korunu a ochránit své království, musí se spojit s lidmi, kteří až do teď byli nepřáteli a musí bojovat proti zlu, které se chystá pohltit celý svět. Zkáza se na ni řítí ze všech stran a jediná zoufalá možnost, jak přežít, je obětovat to, co miluje nejvíce na světě.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Empire of Storms, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Říše bouří. Přihlašte se a napište ho.

Ivushaak
18.11.2024 4 z 5

Knihu jsem četla jako tandem s Věží úsvitu a musím říct, že jsem se občas do čtení musela nutit. Už od prvního dílu si říkám, sakra co mě na téhle sérii nesedí, proč ji nejsem schopna jako většina ostatních zhltnout jedním dechem a konečně mně to došlo... Je to Aelin :D Už od začátku jsem se ní nedokázala sžít, to její "super hrdinství" mi občas připadá až moc na sílu a přitom je v tomto dílu tolik fajn postav, které nakonec celou knihu zachránily.

WaspSalander
05.11.2024 5 z 5

Já tuhle knižní sérii fakt miluju, takže nemůžu jinak než dát plný počet hvězd.
Ale jsou tu jisté dokonalé nedokonalosti.

Sarah J. Maas si tak pohrává s vývojem a charaktery postav tak, že každý díl se mi k nim mění postoj.
Chaol, kterému jsem v prvním dílech fandila a byl to sympoš, se proměnil v někoho nemastého, neslaného, kterého vám bude při nejlepším líto.
Manon, která mě v třetím díle extrémně nebavila se proměnila společně s Dorianem v pořádně sexy duo, které mě extrémně baví, ale Dorian by měl dostat trochu více prostoru - uvidíme v dalších dílech.
Linka Elide + Lorcan byla taky super.
No a Aelin - ... ve třetím díle se nám začalo střídat vyprávnění z více postav, které mě hrozně štvalo a ostatní dějové linky Chaola, Manon, Aediona mě vůbec nebavili a chtěla jsem ať se děj co nejrychleji vrátí k Aelin a Jeřábovi - a Sarah Maas zase nějak dokázala zatahat za nitky mé duše a přepnout to v úplný opak. Možná to bude tím, že už je Aelin prostě moc. -nejmocnější, nejdrzejší, nejobětavější - a Jeřáb (Rowen) se proměnil z nejvíc sexy obávaného vílího bojovníka v takového oddaného, poslušného královninova druha. Teď je před ním však nová výzva, tak doufám, že se nám pořádně ukáže.

Jo a taky mi trochu vadí, jak jsou všichni nadpozemsky krásní a jak se nám to tam úplně VŠECHNO páruje. :)

Didi15
29.10.2024 5 z 5

Opět skvělý příběh a ten konec ? Hustý . Těším se na další díl .

Sezona pomsty, Vyrytá znamení a další knižní novinky (47. týden)

17.11.2024

Žebříček nejprodávanějších e-knih (říjen)

04.11.2017

Žebříček nejprodávanějších eknih (září)

19.10.2017

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Chtěl jsem se s tebou vydat do Perranthu. (Lorcan)

Protože zemřela a svět se ještě předtím postaral o to, aby poznala utrpení, strach a samotu. A ačkoli si na ni nikdo nevzpomene, já nezapomněl. Nikdy nezapomenu na barvu jejích očí ani na to, jak se usmívala. A nikdy neodpustím těm, kdo to všechno zničili. (Dorian o Sorsche)

Strach ze ztráty tě může zničit stejně jako ztráta samotná. (Aedion)

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Říše bouří v seznamech

v Přečtených3 420x