lassse

Tahle kniha napsána pomocí vět jednoduchých mě moc neoslovila, spíš nudila.

Čekal jsem nejhorší a nakonec dobrý. Normalne bych po tehle knizce nesahl, ale zacinala otazkou ;-) Chvilemi vtipna, smutna, na zamysleni. Celkem bavila, ale asi tim, ze mame taky dve male deti...

První půlka knihy celkem nudná, navíc tam bylo postav jak na orloji. Druhá to vylepšila. Na Larssona to nemá.

Z trilogie nejlepší kniha. Před 20ti lety mě moc neoslovila, ale teď jsem ji přišel na chuť.

Stejné jako u předchozího dílu - návrat po dvaceti letech tomu dal šťávu a teď mě to rozhodně bavilo.

Pěkné rozšíření Tolkienovského světa, akorát na styl psaní jsem si musel zvyknout.

Ke knizce jsem se vratil po temer dvaceti letech a musim rict, ze me ted bavila o hodne vic.

Bohužel šlo podle mě o nejslabší díl celé série a jen tak potvrdil klesající kvalitu. U jedničky jsem měl prestart :)

Druhý díl už o něco slabší než předchozí a to hlavně, že se tam dvě třetiny prakticky nic neděje. Ale to možná bude tím, že nejsem Young Adult. Uvidíme co přinese třetí díl...

Komplexní kniha o běhání. Rozhodně doporučuji.

Nevěděl jsem co od knihy čekat a čekala mě úděsná nuda, prokládaná nějakou akcí v každé páté kapitole. Posledních 40 stran jsem však přečetl jedním dechem, což, bohužel, dojem z předchozích 670 stran moc nevylepšilo. Chápu, že jde o zásadní dílo, ale mě neoslovilo.

Pro toho, kdo se zajímá o dění v České republice, tak rozhodně doporučuji ke čtení. Mnohým otevře oči.