laurentia laurentia komentáře u knih

Drakie Drakie Sophie Jordan

Dobře čtivá knížka. Zajímavý příběh. Po vlkodlacích a upírech konečně nějaká změna :) .

12.05.2015 5 z 5

Papírová města Papírová města John Green

Zdá se mi, že John Green už nemá o čem psát...děj mi příjde podobný jako u Hledání Aljašky. Začátek byl celkem nudný. Nejaká akce nebo zápletka se začala odehrávat až v půlce knihy. I přes velký boom po filmu a knize Hvězy nám nepřály si myslím, že zatím jako jeho nejlepší hnihu mohu doporučit Hledání Aljašky.

08.05.2015 3 z 5

Cinder Cinder Marissa Meyer

Na knihu jsem natrefila stejně jako obvykle. V městské knihovně. Pořád jsem kroužila kolem regálu a hledala nějakou zajímavou knihu. Narazila jsem na Cinder. Nebyla to však kniha, kterou bych si vybrala hned. Moc mě tedy nezaujala obálka knihy....ale : Nesud knihu podle obalu. Nakonec jsem si to rozmyslela a řekla si, že to třeba nebude tak špatná kniha. A nebyla. Děj je opravdu poutavý. Zvláštní je pro mě styl psaní, kterým jí napsala autorka, psaný je ne v první osobě (tedy jak situace prožívá hrdinka) ,ale jako nějakého diváka opodál. To byl pro mě nejdříve nezvyk. Myslela jsem si, že mě téma nebude zajímat ale opak byl pravdou. Knihu doporučuji všem a převážně lidem, kteří už mají dost knih o upírech a podobných stvoření :D :).

08.05.2015 5 z 5