lea6493 komentáře u knih
velice čtivé, vtipné :) určitě si přečtu další knihy autora. Líbila se mi poslední slova a napětí navozené odpočítávání dní před :)
napětí až do konce, zajímavé zvraty, které úplně převrátily pohled na předchozí děj. Nechci spoilovat ale ti co četli tak vědí určitě co myslím :) Kniha se čte opět velmi dobře jako i ty dvě předchozí :)
super napínavé čtivo :) hned se vrhám na třetí díl abych věděla jak to bude pokračovat :)
čteno na základě filmu a naprostá spokojenost :) moc se mi kniha líbila a sžila jsem se s hlavní hrdinkou a představovala jsem si, jak by se v té a v té situaci zachovala já :) těším se na další díly a i filmy :)
doporučuji. Viděla jsem film a četla knihu a rozhodně u mě vede kniha. Lépe líčí hlavní hrdinku, která na mě v knižní podobě působila úplně jinak než ta filmová (více negativně). Plus děj se liší.
Asi kdybych byla mladší, bavila by mě kniha více. Čekala jsem více města a vánoční atmosféry
nevím zda to je tím, že nejsem cílová kategorie knihy, ale příběh mě nějak zvlášť neoslovil. Hlavní hrdinka mi přišla rozpolcená a že neví pořádně co chce.
super zápletka, do poslední chvíle se nedalo odhadnout kdo to vše má na svědomí.
Příběh je poutavý, napínavý a líbil se mi. Hlavní hrdinku jsem celkem chápala a celou dobu si myslela, že to bude jinak.
knize bych vytkla, že tam bylo moc příběhů dohromady, i když se ve finále spojily. Co se týká příběhu samotného, tak byl dobrý, napínavý a udržel člověka v očekávání, jak to tedy nakonec dopadne. Nejvíc na mě zapůsobil epilog kde se dozvíme, jak malé rozhodnutí může ovlivnit zbytek vašeho života.
hezké zakončení série, četlo se dobře jako předchozí a celkově mě série moc bavila.
milá nenáročná oddechovka s nádechem romantiky :) od knihy jsem si moc neslibovala a nakonec příjemně překvapila. Hlavní hrdinky jsem si hned oblíbila a už brzy jsem začala tušit, jak to skončí.
knihu jsem si vybrala kvůli názvu a obálce. Doufala jsem, že to nebude totální brak a nakonec mě kniha i příjemně překvapila. Jde o nenáročný příběh o jedné dovolené na Malorce :) na Malorce jsem byla před 6ti lety, tak jsem se tam díky knize vrátila zpět :)
vtipné, čtivé. Co více dodat? snad jen, že se těším na další díl :)
kniha mě moc nebavila, postavy se chovaly dost zmateně. Dost váhám zda se pustit do dalšího dílu. A už mě štvalo neustálý oslovování "holubičko" či "holoubku" :)
autorka opět nezklamala :) libilo se mi pracování s více příběhy které nakonec splynuly v jeden ucelený :) Už se těším na další knihy od autorky, zatím se mi od ní vše líbilo
zajímavý příběh o kamarádství :) kniha se mi moc moc líbila.
moje první fantasy knížka a hned nadšená reakce :) četlo se moc dobře a děj nikde nenudil.
bezvadné čtení. Vtipná detektivka jako první díl :)