lea735 komentáře u knih
Mám oba díly Hadrového Panáka i Loutkáře a ani jeden mne nebavil.... Nedočteno , odloženo. Reklama má zázračnou moc. Dostala jsem oba díly dárkem , sama bych si je nekoupila. Koukám první do knih , jak se čtou . Tyhle knihy teda fakt špatně. Ze reklamu a rozruch pro nic, dávám jednu hvězdu.
Vzdělaný, inteligentní, empatický člověk s pokorou , skromností a optimismem. To je pan profesor Josef Koutecký. Rozhovory které jsou inspirující, hladí po duši a obohacují vnitřní svět člověka-to je kniha kterou jsem četla. Výsledek? Skvělý zážitek ze čtení a moje míra úcty panu profesorovi stoupá do nebeských výšin. Děkuji,za to, že takový člověk existuje. Děkuji, pane profesore.
PS: Autorce knihy ta setkání tiše závidím.
Knížka je skvělá , dávám šest hvězd...pokud by to šlo . Byla to skvělá jízda , těším se na další knihu od Tess
V půl třetí ráno dočteno. Pěkné , nejhezčí byly kapitoly z Botswany a z Afriky. Čekala jsem, jak to dopadne....napětí kombinované s chutí exotiky, divokých zvířat a buše. Miluji zvířata, tahle knížka je detektivka pro ty , co mají rádi šelmy a divokou přírodu.
Letní čtení k vodě. Nemusíte u toho přemýšlet , jen se necháte unášet příběhem šikovné a krásné dívky kterou nakonec čeká láska a štěstí. Je to čtivá knížka, nenáročné , pohodové čtení.
Krásná kniha, skvěle napsaná , milá, přívětivá. Panu Hermanovi moc děkuji , za to , že mě naučil ,vědět co chci. Tahle knížka mi zcela jasně ukázala že nemá smysl se trápit a vůbec myslet na to , jak se chovají jiní , to je jejich problém. Jde o to , abychom se sami k sobě i druhým lidem chovali hezky a korektně . Ti druzí ať si dělají co chtějí. Být sám sebou a nedělat to, co nechci aby mi dělali jiní. Myslet na to , že jsme také byli dětmi , neodsuzovat , nesoudit , jen prostě žít ….
Moc děkuji.
To byla bomba ! Moc se mi to líbilo, doporučuji. Skvělé čtení a napínavé !
Hezké, čtivé, Harry Bosch je prima. Zpočátku jsem tušila kdo za činem stojí ,ale nevěděla jsem proč a tak jsem dál tápala až do konce knihy. Líbilo se mi to a knihu doporučuji .
To byla jízda, moc hezké , napínavé . Moc se mi to líbilo. Za mě, plný počet, nenudila jsem se a četla ,jak jinak , opět do noci. Ráno pokračovala. Konec nepředvídatelný. Možná , lepší než Mráz.
Knížka se mi líbila, docela hodně. Je poklidnější není to úplně krvák. Má celkem rychlý děj , nenudíte se a do tří do rána čtete jako o život. Pachatel mne napadl, ale je fakt , že jsem se nechala svést ze stopy. Policista seržant Mc Cabe, celkem sympatický člověk, prostě chlap. Jo ,najdu si druhou knihu pana Haymana Řez a pustím se do čtení ,bylo to fajn.
Krásná , moudrá kniha. Dozvěděla jsem se něco z psychiatrie, životní moudra a to celé v milém a upřímném rozhovoru. Selský rozum, kombinovaný s inteligencí a vzděláním . Vřele doporučuji, je přímo lékem na duši tuto knihu číst.
Moc se mi líbil tento příběh . Smutné , Holly mi bylo líto . Přesto vše ,jsou tam popsány krásně všechny emoce, kterými každý z nás prochází . I ty, které se bojí přiznat. Holly, zažije chvíle vítězství ,ale i nečekaný podraz.Hezká Kniha, pěkně se to četlo a i slza ukápla. Dnes může být vše růžové a zítra to už vůbec nemusí být pravda.
Velmi čtivé , velmi brutální. Tohle by měla být snad první kniha pana Cartera vydaná u nás.
Z této knihy některé brutality použil i do dalších knih např. Jeden za druhým, kdo má ty "úchylárny" stále vymýšlet...Čte se to pěkně je to svižné, konec neodhadnutelný. Akorát se po přečtení knihy bojím být sama doma. Upřímně, jsem strachy bez sebe ,ale číst budu dál.
Kniha se čte dobře, Karlík Kukla zničil svůj život a život lidí kolem sebe. Lhář, intrikán , manipulátor, měl se dát na politiku, tam by uspěl. Dávám 4 hvězdy, z důvodu že tyto lidi nemá ráda a ačkoliv se kniha četla dobře, přepadl mne smutek.
Pražské legendy by se mi více líbily, kdy byly příměji psané. Autor dost často odbočuje , pak se vrátí k dějové lince, takže pak jsem měla problém myslet jen na obsah jednotlivého příběhu. Náměty moc hezké .
Hezké čtení to bylo , Frantík Severýn byl skvělý kluk , sirotek s dobrým srdcem. Krásně se kniha četla a v dnešní době pohladila po duši. Skvělé , doporučuji.
Pěkné, čtivé , brutální. Robert Hunter, jeden z nejlepších knižních policistů . Moc se mi líbí , že v knihách Chrise Cartera se neřeší rodinné vztahy, a kdo s kým kde a proč a jestli vůbec..to mne nezajímá , chci detektivku a tohle je detektivka jako řemen. Méně brutality by mi nevadilo. Kniha je zároveň i zamyšlením nad skutečností že lidé jsou čím dál víc zvrácenější a podlejší.
Kniha se mi líbila. Autor nás seznámil s manželkami a milenkami , které se staly druhými manželkami nacistů. Jsou tu vykresleny i jejich povahy a postoje a i oblíbenost. Zaujala mě manželka Adolfa Eichmanna. Češka Veronika Lieblová . V knize jsem poprvé dočetla i o Gudrun Himmlerové a org Tichá pomoc. Knížka mi otevřela dveře do jiné "společnosti" a rozšířila obzory , za to moc děkuji a další knihy autora si opatřím a ráda přečtu.