Lee7 Lee7 komentáře u knih

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Druhý díl měl už od začátku zajímavější a rychlejší přístup :) sice konec knihy a vrah bylo utnuto jako nic. Ale líbil se mi.

22.11.2017 4 z 5

Kráska a špion Kráska a špion Julie Anne Long

Kniha se četla sama. Byla s ní zábava a líbila se mi zápletka. Jsem zvědavá na další. :)

12.10.2017 5 z 5

Bestie Bestie J. R. Ward (p)

Díl mě neskonala bavil. I když v této knize jsou ostatní na pozadí, líbilo se mi otevření nových skutečností a velkých zvratů. Nu nemohu se dočkat dalšího dílu :)

08.09.2017 5 z 5

Lovci hlav Lovci hlav Jo Nesbø

Tohle jsem nečekala :)

13.07.2017 5 z 5

Žena v kleci Žena v kleci Jussi Adler-Olsen

Wau páni, vážně jsem měla husí kůži.. Mpc dobře napsané a těším se na další díl. Opravdu se člověk vnoří do děje. Dva parťáci se mi začínají líbit :)

29.06.2017 4 z 5

Stříbrný plamen Stříbrný plamen Susan Johnson

Knihy od Susan mám ráda, jsou skvělé jako odechovka a člověk se u nich nenudí. Opravdu moc pěkná a stojí za přečtení.

29.05.2017 5 z 5

Jak milovat lorda Ashe Jak milovat lorda Ashe Sally MacKenzie

Třetí díl jsem vzala jedním dechem. Těšila jsem se na něj z ukázek v prvních dvou dílech. A opravdu mě bavil a závěr se mi líbil. Spisovatelku jsem si za tyto knihy oblíbila a těším se na něco dalšího :)

26.02.2017 4 z 5

Ocelový polibek Ocelový polibek Jeffery Deaver

Zase jednou skvělý díl a opravdu jsem se bavila. Nečekaný konec jak se zápletka rozpletla :) Můžu jen doporučit.

19.02.2017 4 z 5

Hledání dokonalé lásky Hledání dokonalé lásky Jennifer Probst

Četla se snadno, byla vtipná a očekávat další super díl je nasnadě :)

28.10.2016 4 z 5

Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Hezké, vtipné a čtivé. Sice konec se dal očekávat, ale i tak mě knížka bavila :)

20.07.2016 4 z 5

Noci v Rodanthe Noci v Rodanthe Nicholas Sparks

N. Sparks neumí zklamat. I když mi v této knize bylo jasné, jak se děj bude vyvíjet. Ale to proto, že ho mám načteného a vím co můžu očekávat. Ale i tak moc hezký příběh a situace známé ze života.

19.07.2016 4 z 5

Prokletý milenec Prokletý milenec J. R. Ward (p)

Ach tak u téhle jsem vážně měla na krajíčku k pláči. Perfektní příběh a ukázka síly a lásky dvou bratrů a jejich neuvěřitelných osudů a naklonění hvězd. Neopomenu na nové nastínění dějových linek, kde už se moc těším na nový díl, který se chystá vyjít. :) Moc se těším! I přes všechny strasti nakonec díl přeci jen končí laskavě.

18.07.2016 5 z 5

Svádění jako lék Svádění jako lék Laura Lee Guhrke

Pěkná, čtivá a vtipná :)

20.05.2016 4 z 5

Gentlemanovy tajné touhy Gentlemanovy tajné touhy Laura Lee Guhrke

Knížka je oddychová, ale bavila jsem se z ní. Romance z historie vždycky zajímavé :)

04.05.2016 4 z 5

Marťan Marťan Andy Weir

Marťan se četl rychle svižně a vtipný byl dostatečně. :) I pro neznalce všechno je moc hezky vysvětleno. Jen konec mi přišel moc rychle utnutý.

11.04.2016 4 z 5

Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Nečekala jsem, že mě knížka tak pohltí a ukáže jak to funguje mezi námi. Hlavní hrdinka se mi líbí a její pocity jsou hezky vykreslené. Jsem zvědavá, co odhalí další díl na Kopanovi ;)

06.05.2015 4 z 5

Modlitba za matku Modlitba za matku Sin Kjongsuk

Velmi zajímavá knížka, jak si člověk pozdě uvědomuje ztrátu milující osoby..

16.08.2014 4 z 5

Posedlost Posedlost J. R. Ward (p)

Pro mě asi nejvíc překvapivý díl, čekala jsem o něco víc.. Ale namísto toho jsem dostala mnoho otázek a málo odpovědí :D
Pořád stojí za to ji číst a počkat si na další díl.

05.07.2014 3 z 5

Vábení pouště Vábení pouště Helen A. Rosburg

Velmi dobře napsané kniha o lidech z pouště, jejich tradicí a hlavně zajimavém příběhu ženy, která se vydá do rodné země své matky, kde se vypořádává s svým osudem.

25.07.2013 5 z 5

Závist Závist J. R. Ward (p)

Tento třetí díl mě zatím zaujal a líbil nejvíce, proto hodím menší komentář :)) Konečně se objevil ten správný zvrat ve vývoji hlavních postav, které s námi jsou od prvního dílu.Zůstal správný humor, přestřelky mezi dobrem a zlem, vtipné hlášky a taky napětí.. knihu jsem přečetla jedním dechem, už se nemlžu dočkat dalšého dílu a taky celé série jak vůbec souboj dopadne.

03.07.2013 5 z 5