Lee7 Lee7 komentáře u knih

Jednou za život Jednou za život T. L. Swan

Bavila jsem se a líbilo se mi, jak hlavní hrdinka nešla rovnou do kolen a nepodlehla. Jejich špičkování stálo za to a moc se mi zamlouvá bratr Tristan. Na jeho příběh se těším. A závěr byl velmi zajímavě pojatý a trocha detektivní práce.. hezky čtivý a svižný příběh

07.12.2024 4.5 z 5

Pan Spencer Pan Spencer T. L. Swan

Jak moc jsem se těšila na druhý díl, tak mě hlavní hrdinka trochu zklamala. Bude tím, jaký život vedla, nedůvěře a okamžitému obratu o 180°. Jsem ráda, že se v knize ukázalo nerozlučné trio mužů a jedné skvělé ženy. Bez nich by byl příběh jednotvárnější; tvrdohlavý rodič a bratr, nezkušená Charlotte a velmi snaživý chlap, který se snaží dostát svého. Příběh se mi líbil, ale musím o kousek menší hodnocení. Jsem zvědavá, kdy se u nás ukáže třetí příběh.

06.12.2024 3.5 z 5

Pan Masters Pan Masters T. L. Swan

Zkusila jsem novou autorku a musím říct, byla to trefa do černého. Přesně moje dávka humoru, žhavého pnutí a nějakého drama. Mám ráda příběhy vdovec a děti.. Ve vztahu Briell a Julian mi chyběla trochu hloubka porozumění.. ale co už bavila jsem se a 4* ponechám.
Za mě nejvtipnější scénky kamarádů - vážně se takhle debatuje :D čuchám, že nás čeká i jejich příběh a moc se těším.

27.11.2024 4 z 5

Krutý ráj Krutý ráj J. T. Geissinger

Moc jsem se těšila na bráchu Killiana a jsem ráda, že vsuvka byla i s Liamem. Nahánění jako kočka s myší a joo sice jsem věděla z prvního dílu, kým je, ale naše hlavní hrdinka ne a její boj rozum a cit se mi líbil. Víc takových, ještě tam máme kumpány k mání :D skvělý první díl a srovnatelný druhý

22.11.2024 5 z 5

Plamen v nás Plamen v nás J. Lynn (p)

Poslední závěrečný díl se neliší od předchozích. Skvěle jsem se bavila a jsem ráda o slyšení jejich kamarádky věštkyně, i ona má svůj happy end. :)
Celá série byla emotivní, dramatická minulostí a důvtipná. Loučím se nerada a doufám, že budou brzy nějaké další obdobné příběhy.

18.11.2024 4 z 5

Navždy s tebou Navždy s tebou J. Lynn (p)

Čteno jedním dechem, čekala jsem, kdy se dostaneme ke spolužačce a velmi zajímavým charakterům Stef a Nicka. Nezklamali mě a drama a lásky neubývá, jsem. Pro mě momentálně velmi procítěný příběh. Těším se na další díl s Jill a Brockem :)

08.11.2024 4 z 5

Vzdej se mi Vzdej se mi J. Lynn (p)

Každý díl od autorky této série má svoje bolesti, nesnáze, výbušné povahy, jemnocit, silné emoce a správnou dávku humoru. Příběh Roxy a Reece byl klidným čtením, ani nevím proč (možná se předchozí díl do mě více vtiskl a zde jsem poznala zloducha). Ale příběhu nic nechybělo a zakončení bylo napínavé.

08.11.2024 4 z 5

Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou J. Lynn (p)

Nemůžu jinak, od druhé poloviny přečteno v jednom kuse, protože napětí, bolesti a nejistoty jsem ještě neviděla, resp. nečetla. Celá série je o velkých útrapách, jednání rodičů, co vás nechá stát v hrůze. Tento díl se mě hluboce dotkl a musím říct, že byl protkán pěkným humorem a slzavým údolím. Těším se na další přátelé a postavy, protože jsou skvěle doplněni ;)

27.10.2024 5 z 5

Snít znovu Snít znovu Mona Kasten

V závěru celé série bych si neodpustila slzy ukápnutí a vcítění se do celého příběhu, který nebyl vůbec jednoduchý. Pohled z obou stran a završení všech - celá série byla skvělá a mohu jen doporučit.

17.10.2024 5 z 5

Buď se mnou Buď se mnou J. Lynn (p)

První díl byl skvělý a druhý mě táhl mnohem víc. Možná i těmi spletitými osudy všech - přátel, rodiny a minulosti se moc těším na další příběhy a díly. Všechny jsou citlivé, dojemné a jedná se o léčení bolavých ran. Nalezení důvěry a lásky a nesmím zapomenout na vtip a šarm, to mám v oblibě.

17.10.2024 5 z 5

Důvěřuj mi Důvěřuj mi J. Lynn (p)

Přečetla jsem i tento díl z pohledu Cama a jeho myšlenek a podívání se na věc. Trochu vysvětlení více jeho vztahu k přátelům, ale za mě popravdě si stačí vybrat jeden díl a ten přečíst. Na konci je jemně spoiler k nahlédnutí do budoucnosti posledních stran.

17.10.2024 5 z 5

Počkám na tebe Počkám na tebe J. Lynn (p)

Toto jsem nečekala, krásný, jemný a velmi citlivý příběh. Jak nejlépe překonat bolesti a žaly, uvolnit své strachy a nebát se zakusit lásku, začít opět důvěřovat. Krásný příběh a vřela doporučuji.

Doufat znovu Doufat znovu Mona Kasten

Nolan a Everly byli skvělí, díl se četl snadno a lehce. Dojemné a citové chvilky jsou nejvíc mezi nimi, obavy, strachy mezi smyslností, co je dovoleno a co zakázáno. Líbil se mi příběh dvou hrdinů a celá série mě příjemně překvapila. :)

17.10.2024 4 z 5

Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

Celá série je skvělá, tito dva si byli souzeni. Úžasné, dojemné a vtipné - líbí se mi jejich sbližování a změny. Moc se těším na další díl a doufám, že zůstaneme na stejné vlně.

Věřit znovu Věřit znovu Mona Kasten

Na dvojici jsem se moc těšila, jejich vtipné běhání okolo, slzavé údolí emocí a touhy. Není co dodávat, jestli se líbil první díl, druhý ho předčil. Už se těším na další postavu a jak hezky nám ji nastínili v konci druhého dílu.

28.09.2024 4 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Četla jsem jedním nádechem a byla pěkná. Mám ráda vysokoškolské příběhy, těžkou minulost v rodinách, vtipné roztržky a fajn usmiřování, pevné vztahy přátel. Trochu mi připomínala jinou knihu, ale to nevadí. Protože se těším na zbytek přátel a příběhy s nimi.

16.09.2024 4 z 5

Nemilosrdný rival Nemilosrdný rival L. J. Shen

Přečteno raz dva, jak se začala odvíjet minulost, nemohla jsem se odtrhnout. Vztahy o pomstě a často nevyřčených slovech vede k zajímavé zápletce a jednání hrdinů. V tomto příběhu vládne pěkné zlo.. četla se sama a doufám, že u nás vyjdou i další knihy, ať poznáme nejlepší přátele. :)

10.09.2024 4 z 5

Mizera Mizera L. J. Shen

Jestli jsem si říkala, že 1 a 2.díl byl trošku málo než na co jsem u autorky zvyklá, třetí díl vše vynahradil. Šok pro prvních přečtených stránkách a dychtivost vědět, co žene hlavní postavy vpřed. Drsné špičkování a tlačení na hranice možností a to jen kvůli těžké minulosti. Výborný díl a za mě nejlepší. Doufám, že se nám do budoucna ukáže díl s posledními zbývající postavami - ségrou jedné a ségrou druhých :) :) přečteno jedním dechem

05.09.2024 5 z 5

Lovec Lovec L. J. Shen

Příběh začal dobře, postavy mají mezi sebou správné pošťouchnutí. Řešení dilema vztahů v rodině se mi líbil. Velmi zajímavý brácha a těším se na linku o něm. Konec byl na mě rychlý spád a co jsme si to jsme si.. malinko mi kniha nesedla jako jiné, ale autorku mám ráda a líbí se mi její menší propojení s postavami 1 dílu - charakterem se k sobě hodí.

04.09.2024 3 z 5

Pravidla randění Pravidla randění Vi Keeland

Zajímavý příběh, líbil se mi a i když závěr byl rychle učesaný - bavila jsem se. Mám autorky ráda a tahle oddechovka je super. Jsem hrozně zvědavá na příběh Holdena - zaujala mě, bude drama v pozadí.

23.08.2024 4 z 5