Lee7 Lee7 komentáře u knih

Sparrow Sparrow L. J. Shen

Oukej začátek měl pěkně silný odvar a na konci jsem jen valila oči. Trošku drsně zamotaný svět, ale ti dva se k sobě skvěle hodili. Ať tak nebo onak. Příběh se mi líbil.

28.07.2024 4 z 5

Toužím po tobě Toužím po tobě J. T. Geissinger

Od začátku do konce hltáno jedním dechem. Výborný příběh, špičkování a ostrovtip nechyběl a konec mě překvapil. Autorka má velké množství knih a škoda, že u nás je přeloženo málo. Snad budou knihy dále přibývat.

21.07.2024 5 z 5

Taju pro tebe Taju pro tebe J. T. Geissinger

Skvělé špičkování od začátku do konce. Až na některé výlevy podceňování hrdinky šlo jen o peprné utahování si. Příběh byl rychlý a jsem ráda jak dopadl. Popravdě některé věci nebyly plně zakončené a první díl série mě bavil o něco více.

20.07.2024 4 z 5

Hořím pro tebe Hořím pro tebe J. T. Geissinger

Od začátku do konce perfektní jízda; poslední závěr byl velmi rychlý trošku fofr, ale užila jsem si celý příběh. Super děj, trocha tajemna, drsnosti, citového šílenství a vůbec hltala jsem jedna báseň. Nečekala jsem, že mě příběh na tolik pohltí. Musím jít pro další knihu této autorky. Skvělá volba

18.07.2024 5 z 5

Nádherně krutý Nádherně krutý J. T. Geissinger

Tady nejde šlápnout vedle. Svůdné, drsné, nepochopitelné a syrové. Příběh vtáhl jak nic, zajímalo mě jak se bude vyvíjet a moc se mi líbil. Konec velmi zajímavě překvapil a ehm bratr mě pobavil. Těším se na druhý díl. Autorka mi sedla, jdu se těšit z dalších knih. Snad budou stejně dobré ;)

14.07.2024 5 z 5

Kontrakt 3 Kontrakt 3 Melanie Moreland

Čekala jsem trochu něco jiného, děj se na mě moc opakoval stále stále dokola. Trošku zklamání, ale na jednu stranu celá série i ta navazující byla držet při sobě, podporovat se a být spolu.

14.07.2024 3 z 5

Nebezpečné poslání Nebezpečné poslání Sabrina Jeffries

Druhý díl mě bavil víc, proto bych spíše dala 3+ ale moje oblíbená spisovatelka a její styl psaní mám ráda. Příběh je svižný, hrdinové nezaostávají, špičkování a paličatost hrdinky mě bavila. Klidná oddechovka.. nakonec všechno bylo jinak..

14.07.2024 4 z 5

Studie svádění Studie svádění Sabrina Jeffries

Skvělé čtení, rychlé, vtipné s dobrou jiskrou. Přesně takhle mě příběh baví

14.07.2024 4 z 5

Umění hříchu Umění hříchu Sabrina Jeffries

Pěkná oddechovka do vlaku, sem tam srší ostrovtip a vyčkávání na něco sladce lákavého. Příběh se mi líbil a bavil mě, jsem zvědavá do koho se opřeme ve druhém díle.

28.05.2024 3 z 5

Slzotvůrce Slzotvůrce Erin Doom

Zajímavá kniha, vůbec jsem nečekala jak mě dostane.

Hra s ohněm Hra s ohněm L. J. Shen

Příběh mě překvapil, oslnil a bavila jsem se. Skvělý humor, sebrání odvahy, zjištění pravdy a držet se zuby nehty vyšších cílů.

Zmetek Zmetek Elle Kennedy

O poznání jinak sepsané než jiné série, které jsem četla. Trošku jsem se nedokázala ztotožnit s více dějovými linkami najednou po krátkých částech. Vše se udávalo dost na povrchu a zatím nevím proč, kdo a co dělají a chovají se, jak se chovají. No jsem zvědavá na další díl. Popravdě Briar U, Off-Campous, Him, Avalon Bay jsou stále za mě lepší čtení.

19.05.2024 3 z 5

Pohřbení Pohřbení Graham Masterton

Zajímavý obrat na konci, přesto pro mě byl díl trošku slabší než ostatní. Ubralo se na tempu popisu krutostí. Ale zabíjení a vraždy stále jsou na denním pořádku.

19.05.2024 3 z 5

Krvavé sestry Krvavé sestry Graham Masterton

Napínavé a příběhy s církví mám ráda. Je vidět zajímavá ukázka pohlížení na různé doby, Katie je skvělá a musím, že i její život je drsný a plný zvratů, stejně jako celý příběh vyšetřování.

Výkupné pro krále Výkupné pro krále Graham Masterton

Další díl přečten, opravdu velmi drsný. Musím říct, že v tomto díle bylo hodně smutku, těžkostí, zvratů a konec najednou na pár stránkách sám o sobě. I tak se bez nedokážu odtrhnout.

19.05.2024 5 z 5

Syndrom hodné holky Syndrom hodné holky Elle Kennedy

Bavili mě od začátku do konce, zajímavý pohled - tajemství, vendeta, láska. Jak tohle dopadne. :)

24.04.2024 5 z 5

Pilot playboy Pilot playboy Vi Keeland

Popravdě jiné díly mě víc vtáhly do sebe. U příběhu jsem nesouznila, ale autorky mám ráda a příběh jsem si nenechala ujít. Vtipné a dramatické části a nebýt osudu :)

30.03.2024 3 z 5

Nevděčný Nevděčný Penelope Ward

Bavila jsem se, příběh a děda, jeho rady do života. :) Nepochopila jsem, proč se stále zaobírali minulostí, místo hledění vpřed. Knížka není špatná a jestli není po čem sáhnout, proč ne.

22.03.2024 3 z 5

Aristokrat Aristokrat Penelope Ward

Příběh zajímavý, určitě z jiného úhlu než obvykle. Byl dojemný, vtipný, ale nějak kolem mě proplul. Musím říct, že od autorky top jiné knihy, ale tento neurazí.

22.03.2024 3 z 5

Čas pro Avu Čas pro Avu Melanie Moreland

Už jsem se těšila na příběh Avy, jako jediné ženy místo bratrů. Krásný, divoký a velmi dojemný. Mám ráda ukázku pevných pout a generace 1,2,3 mi budou chybět. Doufám, že spisovatelka pracuje na něčem dalším. Její knihy mají šmrnc a jsou skvělé k odreagování.

24.02.2024 5 z 5