Lee7 komentáře u knih
Přečetla jsem ji na doporučení, pěkný příběh.. ale trochu nemastná, neslaná - možná kdyby očekávání nebylo vysoké. Přesto zajímavé podněty k zamyšlení.
Kniha byla jiná než ostatní, musela jsem se trochu orientovat. Na mě moc různých dějových linek hlavních postav.. co detektivka? Náš Anděl? Budou v dalším.. těším se, Devina je ukázána v jiném světle. A pokud jste dočetli díly až sem.. nejde je nemít v lásce :)
Vtipná kombinace paní domácí a spíše spolubydlícího :) Příběh byl hezký, na mě trochu více drama, ale chápu proč to všechno. Bavila jsem se a na jeden večer relaxu super. Mám ráda spisovatelky a nemůžu nic vytknout.
Perfektní náboj, děj - mám ráda příběhy rivality, pomsty a bolavého srdce. Měla všechno - vášeň, humor, děj a sladké zakončení. Opravdu mě pohltila, četla se sama.
Líbil se mi film, tak jsem šla do knihy, mám je radši. A líbila se mi, nezklamala.
Nedávno jsem dočetla příběh Melody a Jamiho, proto bylo skvělý začít číst příběh jejich dcery. Byla jsem nadšená, opravdu jsem něco takového nečekala, až mi ke konci příběhu slza ukápla. Dostal se mi pod kůži a jsem zvědavá na zbylé děti hříšníků - líbilo se mi, že se neměnil charakter postav a ne vše je růžový.
Popravdě knihu jsem si nechala jako bonus po dočtení všech ostatních dílů a líbilo se mi vcítění, jaký byl jejich vztah. I když rozsahem šlo spíše o povídku.
Konečně jsme dorazili do konce, brala bych rozšíření ostatních a jsem ráda, že mám dočteno další povídku bych nebrala, styl mi nesedl nejvíc. Ale konec mě zajímal, jak dopadne jejich šílené až na věky :)
Pokud máte rádi sérii Božský, doporučuji přečíst hned, jinak knihy ztrácí elán a pointu. Jedná se spíš o protažení celého dění a nevím, taková je rozlučka …
Nic velkého, řekla bych, že mohlo jít o součástí delšího epilogu na více stránek. Milá povídka k jejich vztahu.
Za mě všechny povídky byly krátké, jasné a výstižné. Dokonce bych u některých brala delší příběh. Milé čtení i na letní čas u vody :)
Poslední díl, pěkné zakončení.. musím říct, že si určitě přečtu kolegyni, už jsem si zvykla na žargon spisovatelky a dominanci chování. Hezké početní..
Popravdě Virgin druhý díl byl pro mě trošku slabší než první.. ale jako co bude dál? Nerada se pouštním do něčeho, co není dokončené a vědět, že je mnohem více dílu..
Dobře, druhé dějství za mnou, opravdu se čte sama a zvykla jsem si na styl. Pro mě zajímavější, ukázka z pohledu obou hlavních hrdinů. A trošku více vtipu, i když v tomto drsném světě toho moc nečekejte..
Rozhodně zajímavý příběh a začátek prvního dějství, asi tak bych knihu nazvala. Na můj vkus je jazyk trochu víc opepřený, ale za to se kniha četla sama a hladce..
Díl byl skvělý, mě se líbí, že nezapomíná i na ostatní z rodiny a je o nich lehká zmíňka. Vtipný, svižný příběh, který mě pobavil u dnešního výletu. Doufám, že stále není poslední :)
Scéna ve výtahu a po chatu byla nejlepší, hodně jsem se nasmála a když jsem si představila jak by to bylo na živo :) Za mě lehké, svižné čtení k vodě, konec byl trošku přitažený, ale mě se líbí, že se spisovatelky nebojí přijít s něčím takovým.
Lehké čtení k vodě, doga mě bavila a humor byl hezký. Zajímavý příběh s osudem až k neuvěření. Ale mě to nevadilo, mám ráda obě spisovatelky a jejich žánr. Taková menší jednohubka :)
Nevím, co si o příběhu myslet.. zatím moc neřekli.. ale tuším, kam si ho zasadit.. počkám s čím přijde další díl. Bratrstvo je pro mě oblíbenější.. i když Xhex mě zajímá co řeknou..
Halton mě bavil, nečekala jsem na pozadí takový příběh a jsem ráda, že nadále zůstali kluci z BAM aspoň v pozadí..