Lee7 Lee7 komentáře u knih

Van Van Melanie Moreland

Sérii jsem vybrala náhodně a opravdu je skvělá, humor akorát, romantiky víc než dost.. síla pout a stále nechybí hlavní hrdinové. I když v malé míře.

13.06.2022 5 z 5

Reid Reid Melanie Moreland

Na Reida jsem byla zvědavá a moc se mi líbí charakteristika postav, příjemného a vtipného děje.. navíc když už znáte zbylé postavy, hned má kniha vyšší stupeň.

27.05.2022 5 z 5

Maddox Maddox Melanie Moreland

Věděla jsem to, Mad Dog mi vyhovoval nejvíc a konec pěkně navnadil na dalšího člena dobrého spolku. Těším se a hezké ukončení trojice

02.05.2022 4 z 5

Aiden Aiden Melanie Moreland

Líbil se mi víc než první díl, sice jsem příběh čekala už od prvního dílu. Přesto jsem se s nimi bavila. Jsem zvědavá na Maddoxe- pro mě nejvíc tajemný..

25.04.2022 4 z 5

Bentley Bentley Melanie Moreland

První rozehřátí a těším se na další díl, přišlo mi to jako předkrm před dalšími.. pěkné rychle čtivé..

14.04.2022 3 z 5

Zajatec noci Zajatec noci J. R. Ward (p)

Mám je prostě moc ráda, druhá novela byla pro mě top, protože Lassister, Vishous a zmínka o ostatních. Pěkná třešnička mezi díly..

12.04.2022 4 z 5

Bane: Prokletá láska Bane: Prokletá láska L. J. Shen

Mám dočteno a hlavní hrdinové a jejich těžké životy byly poučným a silným příběhem.. moc se mi líbily.

06.04.2022 4 z 5

Scandalous: Šokující láska Scandalous: Šokující láska L. J. Shen

Pane jooo, díl od dílu lepší.. barvitější, napínavější a emočně silnější.. věkový rozdíl mi nevadí, hold Amerika shlíží jinak než Evropa a Luna byla kouzelná. Jsem zvědavá na Bane.

04.01.2022 5 z 5

Smrtící bílá Smrtící bílá Robert Galbraith (p)

Jo začalo to drsně a vyšvihlo se to. Mám ráda Robin a Strike, mají mezi sebou zajímavý vztah a děj jejich práce je skvělá. Těším se na nový díl..

02.01.2022 4 z 5

Tradiční Japonsko – Tajemství ze samurajských břehů Tradiční Japonsko – Tajemství ze samurajských břehů Antony Cummins

Nevím, co si od knihy mám vzít.. historické a zajímavé části byly řečeny.. ale kniha mě neuspokojila.. přeskakování od něčeho k něčemu není styl pro mě

31.12.2021 3 z 5

Ruckus: Šílená láska Ruckus: Šílená láska L. J. Shen

Díl byl ještě lepší než první, jde o hodně emotivní příběh a ukázat, že rodinu a zdraví si člověk nevybírá, ale záleží na každém jak se s tím popisují.. epilog byl balzám na duši.

31.12.2021 5 z 5

Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

Knihu jsem přečetla na doporučení a musím říct, po delší době opravdu zajímavý námět a hloubka pocitu a chování. Skvělá kniha, měla styl.

29.12.2021 5 z 5

Šakal Šakal J. R. Ward (p)

Pokud jste oblíbenci Ward, kniha nezklame. Čekala jsem, co v ní bude.. a doufám, že nám z říše bude ukázáno trochu víc.. zabrousili jsme lehce do minulosti stoletích.. A pěkný konec jako vždy.. byla kratší a lehčí než bratrstvo. Zaujal mě vlkodlak.. uvidíme, co bude v dalším díle

23.12.2021 4 z 5

Jen jeden rok Jen jeden rok Penelope Ward

Nevím proč má kniha nízké hodnocení, za mě patří přesně do té kategorie srdcovek. Dojemná, vtipná a velmi silné životní příběhy.

16.12.2021 4 z 5

Boháč z Park Avenue Boháč z Park Avenue Vi Keeland

Moc pěkný, překvapivý a dojemný příběh.. moc se mi líbil a dnes nějak nemám slov. Spisovatelku mám ráda a její styl mě baví.

03.12.2021 4 z 5

Láska mého života Láska mého života Penelope Ward

Přesně ona nota, která nechybí u spisovatelky. Drama životních lásek a vyrovnání po tolika letech.. i jsem se bavila

25.11.2021 4 z 5

Drzý bastard Drzý bastard Vi Keeland

Pro mě byl příběh slabší, ale protože mám spisovatelku ráda. I tak jsem se bavila, humoru a těžké chvíle nebylo opoměno.

22.11.2021 3 z 5

Našeptávač Našeptávač Donato Carrisi

Kniha mě ze začátku nevtáhla, než jsem se srovnala se vzorcem psaní. Přišla mi velmi zajímavá a propojená, hlavně vyústěním koncem.

11.11.2021 4 z 5

Hříšné dopisy Hříšné dopisy Vi Keeland

Jejich příběhy mám ráda. Skvěle spolu pracují a i když konec knihy byl v některých ohledech zajímavě zakončený. Život je prostě takový. Asi přečtu další příběh nebo dáme prostor detektivnímu oddechu od sladkého :)

14.10.2021 4 z 5

Sexy profesor Sexy profesor Vi Keeland

Další pěkná dějová linka do sbírky. Spisovatelka mě baví a nejvíc lehký humor a vzájemné přitahování hrdinů. Jejich drsná minulost a skvělé načasování. :)

12.10.2021 4 z 5