Lee7 komentáře u knih
Snažila jsem se, čte se sama a je svižná, opravdu jak něčí deníček..
Nečekala jsem, že bude tak dobrá.. někdy se replika opakovala. Ale musim říct, že jsem se bavila.. relaxová knížka
Tak jo četla jsem knihu dlouho.. mám ráda fantasy ale sem tam představení postav, opakujících se koleček byla pro mne dlouhá.. rozjela se až v druhé polovině a ano zůstala zajímavá.. čekám co přinese další dil..
Tak jo, film byl katastrofa a knihou jsem si chtěla zlepšit náladu. A opravdu, byla dobrá a až mě překvapilo jak. Bavila jsem se.
Tak takovy dej jsem nečekala.. nebylo špatné, jen v tomto pripade udělám výjimku a najdu si i film. Knizka nebyla nejpoutaveji napsana a ztvárnění se nebráním. :)
Tak jo, asi to byla první myšlenka pro přečtení.. Mnoho postav, děj do sebe všude mi přišel zvláštně zasedací.. Ale když se člověk začetl od druhé poloviny, bylo to lepší a byla jsem ráda, za zajímavý příběh.
Hezky napsaná, nebyla špatná, ale od autorky jsem zvyklá na trochu větší dávku... stojí za přečtení, ke dvěma dnům a přece jen utkví v paměti. :)
Pěkná kniha, hezky se četla a nádech akčnosti tomu nechyběl.. jsem zvědavá na další hrdiny románu.
Pěkně čtivé příběhy, jsem zvyklá na delší rozpracování knih, ale jako na dobrou noc něco hezkého a nočního :)
Tak tahle kniha mě překvapila. A konec jsem takový nečekala.. pěkně sepsáno a člověk se dost sžije s hlavními postavami.
Kniha není špatná, bavila jsem se u ní a příběh hezký pro jeden večer. :)
Přečteno rychle ale knížka nebyla tak dobrá jako jiná. Zápletka sice z historie ale nic nečekaného.. pro klidný večer proč ne.
Moc hezký příběh, čtivý a vtipný. Autorku mám ráda a patří mezi mé oblíbenkyně. U jejich knížek si vždycky odpočinu a pobavím. :)
Nechala jsem se unést a četla celou noc. Pěkná, pořád těžké záhady, ale jsem ráda, že se dějově v knize posouváme dopředu. Nemůžu se dočkat, co se bude dít v dalším díle...
Přečteno jedním dechem. Byla ještě lepší než první díl a zajímavá. Jsem ráda, že nám spisovatelka ukázala, kdo je Amelie. Jdu na třetí díl, protože to si nechci nechat ujít...