Lee7 Lee7 komentáře u knih

Lov Lov Elle Kennedy

Pro mě skvělá, vtipná, drsná a zároveň se četla jak po másle..na cestě v buse do Berlína přečteno a těším se na další díly. Kámoška mě bude zajímat.. :)

12.07.2019 5 z 5

Panský dům Panský dům Anne Jacobs

Není špatná, ale trvalo mi než jsem se začetla. Kniha nejspíš není úplně můj styl, vše pro mne bylo zdlouhavé a ne moc vypovídající, než se v půlce kniha zlomila a začala mít lepší stoupající tendenci. Nu po prvním díle si ale nejsem jistá, zda stojí jít na další.. romantický román ale nezatracuji a třeba na nějaký pohodový klidný večer se bude hodit další díl :)

23.02.2019 3 z 5

Kopretiny pro zámeckou paní Kopretiny pro zámeckou paní Stanislav Rudolf

Vážně jsem se nasmála a pobavila. :) Pěkná oddechovka

01.01.2019 3 z 5

Šéf Šéf Vi Keeland

Tak to jsem nečekala... hrdinové byli skvělí, vtipný a vášnivý. Líbilo se mi pojetí muž v nesnázích a sebevědomí postav. Hezky napsáno a můžu doporučit. :)

12.11.2018 4 z 5

Samec Samec Alice Clayton

Když už jsem u té pohody. Jdu na další díl. Ale musím říct že předchozí se mi líbil asi ze všech nejvíc.

23.04.2018 3 z 5

Vyvolená Vyvolená J. R. Ward (p)

Tehle díl bude patřit mezi moje favority.. trochu mám obavy co vyvede Vishous k Jane.. Lassitera zbožňuji a trochu mi chybí, že už nemůže být tak vidět. Ale Xcor a Laya, Quin a Blay no prostě úžasné jako vždycky. Řekla bych že v dílu bylo méně vtipu více emocí. Nemohla jsem se odtrhnout.. Těším se na pokračování a očekávám že díly budou i o Bastardech..
Začíná být pěkně těžké si všechny pamatovat :D

19.04.2018 5 z 5

Vášnivý hříšník Vášnivý hříšník Christina Lauren

Musím říct, že mě díl překvapil. Ale byla jsem spokojená. :) Pořád dost humoru a zábavy..

15.04.2018 4 z 5

Vášnivý sprosťák Vášnivý sprosťák Christina Lauren

Byla lepší než prvníí díl a bavila jsem se u ní. :)

15.04.2018 4 z 5

Božský Božský Christina Lauren

Dočteba celá série. Bavila jsem, humor, zábava a ukázka jak si žijí ostatní páry. Prostě moc hezký závěr. Jen dokáže mi někdo připimenout postavy Will Perkins a George? Vůbec si nemohu vzpomenout kde byli? :)
Už je to doba, co jsem četla první díly.

14.01.2018 4 z 5

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

U knihy jsem se bavila a po delší zase zasmála. Lehké čtení a skvělé odreagovaní.

12.01.2018 3 z 5

Ross Poldark - Návrat domů Ross Poldark - Návrat domů Winston Graham

Musím říct, že kniha mě uchvátila. Skvěle napsaná a vtáhne vás do děje za dob 18.století. Jací lidé byli, a jak vše vypadalo v jedné rodině. Moc hezky sepsán první díl. Jen očekávám co bude v druhém :)

04.06.2017 5 z 5

Sama sebou Sama sebou Lisa Renee Jones

Po prvním díle, jsem od druhého nic velkého nečekala. A četlo se to snadno. Rozuzlení napínavého deníku a přidání mnohačetných emocí.. Asi tato série nebude patřit mezi mé nej, ale určitě dočtu všechny. Spisovatelka není špatná...

17.05.2017 3 z 5

Hledání vytouženého dne Hledání vytouženého dne Jennifer Probst

Přečteno za jediný den. Jenifer Probst ukázala, že psaní ji opravdu a baví. Knížka byla vtipná a vůbec jste se u ní nenudily. Navíc za brouzdala do předešlé série hrdinek a ukázala jak teď žijí. Už se nemůžu dočkat další knížky, hezky nás v této navnadila na další dva párečky :o)

30.09.2015 4 z 5

Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

S touto knihou se určitě nebute nudit :) Knížka se skvěle čte a musela jsem ji přečíst najednou, nedalo se od ní odtrhnout.

21.06.2012 5 z 5

Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou J. Lynn (p)

Nemůžu jinak, od druhé poloviny přečteno v jednom kuse, protože napětí, bolesti a nejistoty jsem ještě neviděla, resp. nečetla. Celá série je o velkých útrapách, jednání rodičů, co vás nechá stát v hrůze. Tento díl se mě hluboce dotkl a musím říct, že byl protkán pěkným humorem a slzavým údolím. Těším se na další přátelé a postavy, protože jsou skvěle doplněni ;)

27.10.2024 5 z 5

Věřit znovu Věřit znovu Mona Kasten

Na dvojici jsem se moc těšila, jejich vtipné běhání okolo, slzavé údolí emocí a touhy. Není co dodávat, jestli se líbil první díl, druhý ho předčil. Už se těším na další postavu a jak hezky nám ji nastínili v konci druhého dílu.

28.09.2024 4 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Četla jsem jedním nádechem a byla pěkná. Mám ráda vysokoškolské příběhy, těžkou minulost v rodinách, vtipné roztržky a fajn usmiřování, pevné vztahy přátel. Trochu mi připomínala jinou knihu, ale to nevadí. Protože se těším na zbytek přátel a příběhy s nimi.

16.09.2024 4 z 5

Hořím pro tebe Hořím pro tebe J. T. Geissinger

Od začátku do konce perfektní jízda; poslední závěr byl velmi rychlý trošku fofr, ale užila jsem si celý příběh. Super děj, trocha tajemna, drsnosti, citového šílenství a vůbec hltala jsem jedna báseň. Nečekala jsem, že mě příběh na tolik pohltí. Musím jít pro další knihu této autorky. Skvělá volba

18.07.2024 5 z 5

Nádherně krutý Nádherně krutý J. T. Geissinger

Tady nejde šlápnout vedle. Svůdné, drsné, nepochopitelné a syrové. Příběh vtáhl jak nic, zajímalo mě jak se bude vyvíjet a moc se mi líbil. Konec velmi zajímavě překvapil a ehm bratr mě pobavil. Těším se na druhý díl. Autorka mi sedla, jdu se těšit z dalších knih. Snad budou stejně dobré ;)

14.07.2024 5 z 5

Hra s ohněm Hra s ohněm L. J. Shen

Příběh mě překvapil, oslnil a bavila jsem se. Skvělý humor, sebrání odvahy, zjištění pravdy a držet se zuby nehty vyšších cílů.

19.05.2024 4 z 5