Leena komentáře u knih
Dle hodnocení zde jsem čekala nějakou špičku, ale dočkala jsem se spíše nudného čtení.
Manipulace se synem mi tedy nepřipadá jako vrchol thrilleru.
Spíše zklamání,nechápu tak vysoké hodnocení.
Moc se mi nelíbila forma psaní, přeskakování ze vzpomínání do současnosti, místy to splývalo.
Geo mi byla od začátku nesympatická, a to, co vyplulo na povrch ke konci knihy, mi připadalo přitažené za vlasy a prostě neuvěřitelné.
Jen jsem litovala toho Kaisera, protože nepoznal, co v ní dřímá:-)
Tak strhující mi to nepřipadalo, takový průměr.
Moc hezky napsané, nemohla jsem přestat číst, i když zhruba od půlky jsem začala tušit, jak to celé doopravdy je.
Působivé, určitě stojí za to.
Hrozná nuda, vůbec mě to nebavilo.
Modlila jsem se, už abych to dočetla.
Tak o hodně lepší než Všechno není zapomenuto. Byla jsem hodně zvědavá, jak to dopadne a ani mne to nezklamalo. Jen ten konec byl na můj vkus popsaný moc zdlouhavě a zbytečně.
Říkala jsem si, že dám autorce ještě šanci, i když Hraj mrtvého se mi nelíbilo. Bohužel se mi nelíbila ani tato kniha, autorka má divný styl, připadalo mi to jako slovní úloha, nezáživné, nenapínavé, bez emocí. Za mě tedy ne.
Četlo se to dobře.. Ale něco mi tam chybělo, nadšení se nekoná.. Na můj vkus se 11letý kluk choval jak dospělý. Když se vcítím do jeho věku, tak tohle by dítě asi nenapadlo, takhle pohotově uvažovat. Myslím, že ty děti by byly ochromené strachem, ale mohu se mýlit.
A postava Audry? Nejdřív ji autor vylíčí jako loutku ovládanou manželem, která poslušně polyká prášky a zapíjí je alkoholem, a pak z ní udělá Ramba? Tomu se dá jen těžko uvěřit:-)
Něco tak strašně nudného a chaotického jsem už dlouho nečetla! Postavy bez života, autor monotónně popisuje situace, přeskakuje z přítomnosti do minulosti chaoticky, špatně se v tom orientuje, musela jsem přeskakovat stránky, prostě to nešlo!! Jedna hvězda za autorovu odvahu.
Tři čtvrtiny knihy jsem doslova hltala, byl mi blízký styl autorčina psaní, i Anna mi byla sympatická, cítila jsem s ní.
Ale bohužel poslední čtvrtina byla tak nějak odfláknutá, čekala jsem něco víc.
A jak jsem si teď pročítala komentáře, asi jsem jediná, které bylo Anny líto:-)
Knihu jsem četla už před léty, tehdy se mi moc líbila. Teď také, ale to nadšení už nebylo tak velké, protože od té doby jsem přečetla spoustu podobných a i víc šokujících knih:-)
Třičtvrtě knihy jsem čekala na psychothriller, který se nekonal. Poslední čtvrtina byla celkem zajímavá,ale nic šokujícího.
Romantický thriller, nic víc.. Kdo za tím byl, mi bylo jasné v půlce knihy.. Spíše pro teenagery..
Měla jsem ráda tyto dívčí romány, půjčila jsem si tuto knihu v knihovně. V té době se mi to líbilo:-)
Na tuto knihu jsem se velmi těšila.. a.. byla jsem zklamaná:-(
Tak napínavé to zase nebylo..
Napínavé, musela jsem číst pořád dále. Líbilo se mi to o něco víc než Manželova žena.
Byl to divný, těžko uchopitelný příběh, ne každému se bude líbit. Pro mě asi zřejmě kniha, ke které se už nevrátím.
Nebylo to tak úplně špatné, ale pocit z dobře napsané knihy moc nemám. Pořád jsem očekávala, co tam vypluje na povrch a to bylo vysvětlené na pár stránkách a tak nějak uspěchaně. Jako prvotina dobrá, ale psychozávěr nějak pokulhává.