Leena komentáře u knih
Dočetla jsem, a rozpaky, co si o tom myslet.., sice mne to nutilo dál číst, ale postavy se pak rozplizly tak nějak do ztracena...
Čtivé, ani chvíli jsem se nenudila, daleko lepší než Mráz, který jsem přečetla poté:-)
Kniha se mi moc líbila, byla napínavá, měla spád, zase jiné zpracování příběhu A. Báthoryové. Je pěkné i prolínání současnosti s minulostí. A myslím, že dost Američanů má o východní Evropě právě tuto představu, jak tam bylo popsáno:-)
Za mě tedy neskutečná nuda..Spíš mi to připadalo jako osvěta za víru v boha, scény popsané vesměs v náboženském duchu a nudně..Nedočetla jsem..
První díl Laura byl nudný, Noora už byla celkem napínavá a Venla zmatená..
Vzadu na obálce bylo popsáno Mii těhotenství, v knize o tom ani zmínka..
S Mikaelem nic neměla, byl tam uváděn jako údajný otec..
Tak ten popis se nepovedl:-(
A pokud tedy Venla před dvaceti lety darovala vajíčko lidem, co byli na pláži, těžko to mohla být Tiina, které bylo cca kolem čtyřicítky.
Synovi Venly Samovi bylo asi dvacet, Isabelle kolem čtyřicítky, když se brali.
Nechápala jsem taky, proč Miia nenahlásila a nepoznala mrtvou v autě..
Bylo to celé takové zmatené, tato kniha:-(
Třetí díl zase o něco horší, je to jak na houpačce.
Vcelku to nebylo špatné, ale nic extra taky ne:-(
Druhý díl byl o poznání lepší, přečetla jsem za den.
Jsem zvědavá na třetí díl.
Bylo to takové dívčí čtení:-)Ale ten konec byl co? Nemám ráda, když je otevřené pokračování a tady to ani nevyjde:-(
Dnes jsem knihu dočetla a mám z ní rozporuplné pocity.. Spíše je mi líto těch zbloudilých duší.. Elspeth stejně štěstí nenašla..
Tak toto zatím nejslabší kniha od S. Lewisové, místy nudné, předvídatelné..Pořád jsem čekala nějakou bombu, co se dozví v té Itálii, ale nakonec to tak nějak vyšumělo.. Podruhé to už asi číst nebudu:-(
Je to spíše knížka pro teenagery:-) Začátek byl celkem zajímavý, ale pak se to vyvinulo jako typická červená knihovna, romantika jak prase:-) Takhle to přece v životě nechodí:-)
Nejlepší kniha od této autorky, čas od času se k ní ráda vracím, moc hezky napsané:-)
Kniha je čtivě napsaná, přečetla jsem ji během dne:-) Ale pak už jsem tušila, jak to bude probíhat dále:-)
Ač už dávno nejsem teenager, tato zatím "tetralogie" (poslední dil ještě nevyšel), mne zcela pohltila. Je to velice hezky napsané, napínavé a čtivé:-)Čtyři díly jsem přečetla za 14 dní:-)
Tak na prvotinu to bylo super, po dlouhé době mě to opravdu vtáhlo.
Představovala jsem si něco úplně jiného, ale bylo to pěkně zamotané až do konce, který mě tedy trochu zklamal.
Jinak čtivá a napínavá kniha o psychopatech.
Nebylo to špatné, ale čekala jsem větší napětí.
Učitel Elliott si myslel, kdoví jaké terno neudělal s hezkou dívkou z vyšší třídy.
Postupně procital.
No, za hezkou tvářičkou se mnohdy skrývá prohnila duše.
Jako thriller to nebyl vůbec, jen jakýsi dobrodružný příběh o výletu, který se dvojici manželů vymkl z rukou.
Odvaha zakotvit na opuštěnem ostrově se jim nevyplatila.
Velký dojem to ve mě nezanechalo, podobných příběhů je spousta.