legally-blonde komentáře u knih
Skvělé, styl psaní mě, s každou další přečtenou knihou, baví čím dál víc. Díky barvitému popisování se občas bojím místo Rakera :-). David je tak trochu nesmrtelný, ale fandím mu.
Jsem velmi zvědavá jak se bude život Rakera ubírat po setkaní s Annabel.
Raker nemá snad žádný pud sebezáchovy, kolikrát jsem musela knihu odložit jak jsem se bála za něj.
Za mě napínavé a strhující čtení, ale ten konec. Musím rychle začít číst další díl.
uff, v lese jsem se bála jak malá holka. Za mě lepší jak Hon na mrtvého, tohohle pachatele jsem nečekala. Jsem zvědavá jak se bude Raker ubírat dále.
Knížka mě moc bavila, přečteno jedním dechem. Doufám, že bude brzy další Fosterka.
Chvilkama jsem se ztrácela v ději a asi i v postavách, příliš mnoho "ujetých" lidí.
Přečteno poměrně rychle, chcete znát jako to dopadne.
Asi jsem čekala něco temnějšího.
Velmi do detailu vše popisované, ale i přesto velice "čtivé", přípěh má spád. Závěr jsem nečekala. Davida jsem si oblíbila a pokračuji v sérii.
Výborné, knihu jsem přečetla za 3 dny, téměř jedním dechem. Má spád, nenudí, motiv byl jasný poměrně brzy. Už se těším na další případ.
Hrozně jsem se musela přemlouvat, aby knihu vůbec dočetla. Pro mě strašně zdlouhavé, roztahané. Kdyby byla o třetinu kratší, užila bych si ji mnohem víc.