Len2očka

Moje oblíbená autorka,leč tato povidková kniha si mě zas až tak nezískala.

Třetí díl lepší než druhý,ale nějak mě tahle knižní série neučarovala.

Tento druhý díl byl oproti prvnímu,pro mě místy nudný,přesto nezavrhuji četbu třetího dílu.

Ani při odložení knihy jsem na Julii a Agnes nezapomněla,je mi jich líto obou

Kniha se mi četla dobře,dokázala mě zaujmout,budu určitě pokračovat v dalších dilech.

Moje první knížka od této autorky,jsem ji četla docela dlouho,což značí,že mě až tak moc nelákala,asi bych ji už více nemusela číst.

Knížku jsem četla před lety, ovšem moje poznámka v papírové formě říká, slabé.

Už krásná obálka mě vybídla si knihu přečíst a byla jsem spokojená a můžu jen doporučit.

Oblibená knížka mého dětství,nesčíslněkrát listovaná a čtená,přesto
mě vždy vzpomínka na tuto milou knížečku zahřeje,je to už tak dávno a přesto vzpomínka tak živá.

Tenhle detektivní případ mě bavil číst,za mě žádné postávání na místě,žádná nuda mezi řádky,dobré čtení,moc dobré.

Tento díl byl ve srovnání s prvním dílem dle mého názoru mírně nudným,leč čtivé to určitě bylo.

Pro mě opět příjemné čtení od mé oblíbené autorky.

Česka detektivka,a dobrá byla,dost mě bavila a nevnadila na další autorova díla.

Kniha mě něčím dráždila,a to zda číst dál,jsem nakonec překonala.Přiběh samotný mi nevadil,proč né,aby vše dobře a krásně dopadlo,ale to vše kolem,no já už se ke knize určitě vracet nebudu.

Zajímavá knížka,oba pohledy na únos,jak ze strany únoskyně,tak ze strany postižené rodiny se dobře prolinaly a mě to bavilo.

Já jsem četla nejdříve "Malomocnou",ta se mi líbila tak,že jsem si ji nakonec pořídila do své knihovničky."Bukůvky"mě taky bavily,ač přece jen o trochu méně. Včil mi chybí přečíst vše,co je mezi tím a já si to přečtu.

Tak mě se tahle knížka líbila,četla se moc dobře a zároveň jsem byla napnutá,jak tohle celý dopadne.