LéňaM komentáře u knih
Moc smutný příběh, se silnou osobností. Obdivuju jí jak to zvládla a dokázala vše ustát.Já svého muže a děti miluji nadevše a neumím si představit podobnou situaci. Knihu jsem skoro celou obrečela.
Jediná chybička, autorka není spisovatelka a jde to znát, ale ona to o sobě netvrdí.
Myslím si že kniha stojí za přečtení i když jí asi víc ocení člověk který má svou rodinu a harmonický vztah, než třeba rodina či člověk bezdětný
nejnechutnější kina co jsem kdy četla. Byla jsem na ní velice zvědavá a pak strašně zklamaná. O BDSM se člověk dozví hodně a ani se mu nechce tomu věřit, co dokáže člověka uspokojit. Doporučuji jen těm co mají takové věci rádi
Tato kniha se nedá nazvat jinak než kýčem. Asi nejhorší kniha co jsem kdy četla :( akorat mě okradla o čas
I poslední díl stál za to. Opravdu jsem touto tvorbou uchvácena a už mám objednané další knihy od Serna
opět hodnotím pěti * toto je Pan spisovatel a ví o čem píše. nádherný příběh
úžasná kniha. Opravdu strhující a ohromující příběh. Jsem nadšená
Po přečtení této knihy jsem se do díla PANA spisovatele zamilovala. Opravdu krásná kniha. Zajímavý příběh(hy) prostě super, četla se jedním dechem