LéňaM LéňaM komentáře u knih

Zahrada stínů Zahrada stínů Virginia Cleo Andrews

Poslední díl z úžasné pentalogie byl velice čtivý a zajímavý. Trošku jsem pochopila proč Olivie byla tak zahořklá, ale přesto jí to neospravedlňuje. Bylo mi jí trošku líto. Corinna byl rozmazlenej fracek a na to doplatily i její děti. Kniha se mi velice líbila a jsem moc ráda že mám celou pentalogii ve své knihovničce. Za pár let se k nim vrátím.

31.05.2015 5 z 5

Setba minulosti Setba minulosti Virginia Cleo Andrews

Mě osobně tato kniha zaujala a měla jsem problém s tím jí včas odložit a jít spát. Pro mě pěkný strhující příběh, plný překvapení a i velké lásky mezi Chrisem a Cathy. Chvílemi mi ale bylo velice smutno. Pro mě moc pěkný díl. Teď už mám rozečtený poslední díl z této pentalogie kde se vracíme do samého počátku a snad pochopíme, proč se vše tak stalo. Asi se mi bude jen těžko louči s touto zvláštní rodinou, s kterou jsem prožila jejich skoro celý život

01.05.2015 4 z 5

Vykoupení ohněm Vykoupení ohněm Virginia Cleo Andrews

Tomto dílu z napínavé pentalogie už není vypravěčem Cathy, ale její dva synové. Tento díl mě moc nenadchnul. Zdál se mi až přehnaný, ale jsem ráda že jsem si to také přečetla. Je to sice nejslabší článek z této pentalogie, a klidně bych ho i vynechala, ale dalo se. Zato následující díl to vynahradil

01.05.2015 3 z 5

Lístky ve větru Lístky ve větru Virginia Cleo Andrews

Kniha se mě zaujala a četla jsem jedním dechem, čekala jsem na krutou pomstu a byla jsem zvědavá jak to dopadne a zda se Cathy povede.
Hlavní hrdinka mi ale trošku lezla na nervy, pěkná mrcha, asi pro to, co prožila. Carie mi bylo líto a i slza mi za ní ukápla.
Pěkně psaný nenároční příběh

01.05.2015 5 z 5

Bílá žena Bílá žena Barbara Wood

Opět pěkná, čtivá a poučná kniha. Určitě je trošku k zamyšlení "proč měnit něco co funguje?" tuto otázku jsem si po přečtení položila i já. Kniha je poutavá, ale v klidu jsem jí odložila a šla spát a nehltala jí do nočních hodin. Za mě doporučuji :)

01.05.2015 5 z 5

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Teď jsem právě knihu dočetla, a jaké mám pocity? Možná že kdybych nečetla tyto komentáře, tak bych udělala líp. Dle mého názoru je to průměrná kniha. Dobré a vděčné téma pro knihu, originální vyprávění. Kniha je pěkná, ale žádný hit to dle mě není. Závěr celé knihy byl asi nejlepší, jsem ráda že jsem si jí přečetla a jistě se podívám i na film.

09.03.2015 4 z 5

Loutkář Loutkář Wolf Serno

Moc pěkně a zajímavě napsaná kniha.Tajuplný příběh s opravdu nečekaným rozuzlením. Autor mě nezklamal i když je to trošičku z jiného soudku než jsem u něj zvyklá. Kniha mě velice zaujala a už se těším na další díl

13.01.2015 5 z 5

Květy z půdy Květy z půdy Virginia Cleo Andrews

Právě jsem tuto knihu dočetla. Mám zvláštní pocity. Kniha dobře napsaná, čtivá a opravdu se od ní nedá odtrhnout. Jen těžko se mi věří že mohla být inspirovaná skutečnou událostí. Tolik krutosti snad ani není možné a pro mě jak matku nepochopitelné. Opravdu silný příběh který asi v sobě dlouho ponesu.
Asi bych upozornila že tato kniha je opravdu jen pro silné povahy!!!!

13.01.2015 5 z 5

Noční vlaky Noční vlaky Barbara Wood

nerada čtu knihy na toto téma, nechává to ve mě ošklivé pocity. Tato kniha je moc krásně napsaná a velice mě zaujala, nějaké úryvky mám ještě dnes v hlavě i když jsem jí četla hned když vyšla :)

Modrý kámen Modrý kámen Barbara Wood

krásně napsaná kniha, od vzniku světa po současnost mě se kniha velice líbila a vím že se k ní nejednou vrátím

Had a hůl Had a hůl Barbara Wood

Až na rychlí konec je kniha dokonalá

Hippokratova přísaha Hippokratova přísaha Barbara Wood

moc krásný příběh, který i po přečtení zůstává v myšlenkách :)

Posvátné místo Posvátné místo Barbara Wood

krásná poučná kniha

26.11.2014 5 z 5

Kruté hvězdy Kruté hvězdy Kathryn Harvey (p)

Moc krásná a čtivá kniha. Je fajn že když si přečtete první díl (nespoutané sny) uděláte si závěr a tím to hasne a ani druhý díl nepotřebujete, ale kdo si přečte i druhý díl tak je jistě hned začátkem šokován. Kniha je skvělá

Dokonalá harmonie Dokonalá harmonie Barbara Wood

Trošku jiné téma, než jsem zvyklá u této autorky, ale je čtivá, pěkná. Mě se kniha moc líbila

Duhový had Duhový had Barbara Wood

Od této autorky mám raději knihy s lékařským tématem,ale přesto se mi i tato kniha moc líbila.

Volání minulosti Volání minulosti Barbara Wood

I když tato autorka má mnohem lepší knihy, přesto se mi i tato moc líbyla

26.11.2014 5 z 5

Důvěrná setkání Důvěrná setkání Kathryn Harvey (p)

S knihou jsem byla spokojená. Lehké oddechové čtení, pěkný příběh. Já doporučuji tuto knihu :)

Zlatá země Zlatá země Barbara Wood

Velmi čtivá, poutavá a poučná kniha. prostě dokonalá :)

26.11.2014 5 z 5

Nespoutané sny Nespoutané sny Kathryn Harvey (p)

Tato kniha trošku odbočuje od autorčina stylu (asi pro to je psaná pod pseudonymem) ale kniha mě naprosto pohltila a moc se mi líbyla