Leninkka komentáře u knih
První díl byl super, ale tento druhý díl byl ještě stokrát lepší. Přečteno na jeden zátah, nešlo se od knihy odtrhnout. Autorka mě pěkně napínala - pořád jsem přemýšlela, komu teda věřit :) U knihy jsem se i pořádně nasmála. Doporučuji!
Kniha mě moc nenadchla. Konec je jasný hned od začátku a je to takové lehké čtení, nad kterým se nemusí vůbec přemýšlet. Konec knížky se mi zdál najednou strašně uspěchaný. ** hvězdičky alespoň za ty recepty, které jsou v knize uvedeny :)
Už od začátku knihy mi začala být Ella strašně nesympatická :( Naštěstí to vykompenzovala Ráchel, její povaha i příběh. Osud Ráchel byl zajímavý, za to příběh Elly mě vůbec nezaujal. Ovšem ten konec knihy, co se týká Ráchel, za to strhávám hvězdičky. Přišlo mi to zbytečné a strašně unáhlené ukončení.
Vtipná a čtivá oddychovka. Člověk nemusí nad knihou přemýšlet a ještě se i nasměje.
Čtivá kniha. V půlce jsem se začala trošku nudit a myslela že knihu odložím. Ale pak se to opět rozjelo a já ji dočetla na jeden zátah. Musím říct, že mě kniha nakonec mile překvapila.
Poslední díl ze série a taky úplně nejslabší... Bylo fajn, že se tam propletly všechny postavy, ze všech předchozích knih, ale to bylo asi tak všechno.
Kniha se četla dobře, ale na můj vkus se děj až zbytečně moc táhne. Taková oddechovka, co neurazí, ale ani nenadchne.
Za mě teda palec nahoru. Sice mi to trošku připomínalo sérii z Ostrova Lewis, ale i tak se mi to moc líbilo. Ke konci už jsem jen čekala kdo teda bude ten vrah. Konec vážně překvapil :)
Kniha se mi velmi dobře četla, je velmi dobře napsána a za dva dny jsem ji měla přečtenou. Za mě určitě doporučuji, dozvěděla jsem se mnoho zajímavostí a různých detailů.
Na styl psaní jsem byla také zvyklá už z prvního dílu, takže se mi kniha četla dobře. je to takové oddechové čtení na dovolenou :)
Příjemná oddechovka. Jakmile si člověk zvykne že je celá kniha psána v e-mailech, tak pak se čte kniha dobře a rychle. Přečetla jsem za dva večery.
Kniha má pěknou obálku, ale to je tak asi vše. Vůbec jsem se nemohla začíst a párkrát se dokopala abych přelouskala alespoň dalších pár stránek. Nakonec jsem to vzdala a knihu nedočetla.