Lenka318 komentáře u knih
Skvělá kniha jako každá této autorky. Děj napínavý až do konce, doporučuji přečíst
Mám ráda tohoto autora a samostatná kniha Syn je to nejlepší co jsem od něho četla. Litovala jsem jedině toho, že jsem jí dočetla. Chtěla jsem další a další stránky. Nebyly:)
velmi čtivá knížka, užila jsem si jí každou stránkou. Poslední řádky napovídají že přijde další díl, asi něco bronzového :),,, hurá
první kniha a u mne hned velký úspěch, už mám doma další jeho knihy a těším se.
tato kniha mi přišla spíš jako turistický průvodce než veselé čtení. Popis trasy, pak navštíveného objektu, připomenutí historie a nakonec ukázka z jídelního lístku. Za mne tentokrát zklamání.
Super. Patřím taky k blbečkům, kteří slouží svému psímu bohovi - sice špicovi, ale v lumpárnách si s Dexem můj drahoušek nezadá. Díky za prima počtení, budu se k této knížce určitě vracet. Za první čtení si člověk všechno ani nezapamatuje. Je fakt bulží. :)
už nazývat tuto delší povídku knihou mi přijde humorné. Začíná stranou 9 a končí 78, pak je cca 15 stránek historek a fotografií z natáčení. Ty jsou veselejší než celá kniha. Ta je nudná a každá kapitola se věnuje banální příhodě. Neumím si představit jak z toho někdo udělal film. Nuda
Příjemné čtení, zápletky reálné v běžném životě, doporučuji přečíst všem matkám potenciálního fracka