Lenka318 Lenka318 komentáře u knih

Odbočka v lesích Odbočka v lesích Kateřina Karolová

neskutečná kravina

01.04.2024

Ledová princezna Ledová princezna Camilla Läckberg

Skvělá kniha jako každá této autorky. Děj napínavý až do konce, doporučuji přečíst

03.08.2020 5 z 5

Syn Syn Jo Nesbø

Mám ráda tohoto autora a samostatná kniha Syn je to nejlepší co jsem od něho četla. Litovala jsem jedině toho, že jsem jí dočetla. Chtěla jsem další a další stránky. Nebyly:)

24.06.2020 5 z 5

Zlatá klec Zlatá klec Camilla Läckberg

super kniha, napínavá od první stránky až do poslední,

27.07.2020 5 z 5

Stříbrná křídla Stříbrná křídla Camilla Läckberg

velmi čtivá knížka, užila jsem si jí každou stránkou. Poslední řádky napovídají že přijde další díl, asi něco bronzového :),,, hurá

28.12.2020 5 z 5

V podezření V podezření Michael Robotham

první kniha a u mne hned velký úspěch, už mám doma další jeho knihy a těším se.

29.09.2020 5 z 5

Kdo neharaší, není chlap Kdo neharaší, není chlap Marcela Mlynářová

tato kniha mi přišla spíš jako turistický průvodce než veselé čtení. Popis trasy, pak navštíveného objektu, připomenutí historie a nakonec ukázka z jídelního lístku. Za mne tentokrát zklamání.

13.01.2020

Ze života bulíka Ze života bulíka Romana Skálová

Super. Patřím taky k blbečkům, kteří slouží svému psímu bohovi - sice špicovi, ale v lumpárnách si s Dexem můj drahoušek nezadá. Díky za prima počtení, budu se k této knížce určitě vracet. Za první čtení si člověk všechno ani nezapamatuje. Je fakt bulží. :)

12.04.2018 5 z 5

Jak se moří revizoři Jak se moří revizoři Eva Toulová

už nazývat tuto delší povídku knihou mi přijde humorné. Začíná stranou 9 a končí 78, pak je cca 15 stránek historek a fotografií z natáčení. Ty jsou veselejší než celá kniha. Ta je nudná a každá kapitola se věnuje banální příhodě. Neumím si představit jak z toho někdo udělal film. Nuda

31.07.2020 ztráta času

Žena v (kon)kursu Žena v (kon)kursu Eva Brabcová

Příjemné čtení, zápletky reálné v běžném životě, doporučuji přečíst všem matkám potenciálního fracka

21.01.2020