lenkavildomcova komentáře u knih
To byla jízda... Nejlepší díl s Joonem Linou. Ale co ten konec?
Nedočetla jsem. Nelíbí se mi forma vyprávění. Ztrácím se v množství postav. Za mě ne.
Knihu už jsem četla podruhé, ale uvědomila jsem si to až později. Přesto musím říct, že pohled do života Amišů mě velmi zaujal. Autorku mám moc ráda a všechny její knihy jsou velmi čtivé a napínavé.
Není to můj šálek kávy, ale četla se dobře. Hrůzy Stalinismu jsou opravdu nepředstavitelně kruté.
Paráda. Mám dospívajícího syna, tak jsem se absolutně vžila do hlavní hrdinky a jejího boje za Dylana. Skvělé. Doporučuji.
Rozjezd trochu pomalý, dokonce jsem chtěla knihu odložit, ale nakonec super napínavý příběh.
Moje první kniha tohoto autora a musím říct je bravurně napsaná. Skvělá. Nemohla jsrm se odtrhnout. Napínavá, drsná. Konec překvapivý. Doporučuji.
Já nevím no... Asi nejsem dostatečně kulturní, vzdělaná... Pro mě kniha nebyla nic moc. Jazyk krásný, ale děj nijaký. Chybělo napětí. Hájíček není nic pro mě.
Wau... Chybí mi slova pro hodnocení této knihy. Krásný, smutný, dojemný... To všechno to bylo. Ještě mi zasychají slzy. Popis Hungtingtonovy nemoci je šílený. Slyšela jsem o ní jen v seriálu Dr. House, a teď už vím o čem ta hrozná nemoc je. Knihu doporučuji a těším se na další od téhle autorky.
Přečteno za jeden den. Ada sice byla naivní, ale dokážu ji pochopit. Závěr zdrcující.
Skvělá. Nemohla jsem přestat číst. Těším se na Sovu.
Líbila se mi moc. I přes dnešní situaci jsem dokázala pochopit jak je možné se zamilovat do muže z Pákistánu. Zajímalo by mě jak moc autorka čerpá ze svého života. Ráda si přečtu i ostatní knihy.
Po thrillerech, které čtu nejraději, hodně velká oddychovka. Milá, pohádková, trošku naivní... ale přečetla jsem s chutí a doporučuji.
Nejdříve jsem se nemohla začíst, dokonce jsem zvažovala, že ani nedočtu, ale jsem ráda, že jsem vytrvala. Druhá půlka byla výborná. Rusko, Putin, špionážní politika - prostě mazec. Vzhledem k autorově předchozí profesi bych věřila tomu, že se to takto děje.
Šílené, nedokážu si představit takového člověka... Kniha výborná... Doporučuji