LenRan komentáře u knih
Je to tak půl na půl. Zajímavý nápad, napsat knihu o pobožné studentce medicíny a učiteli tantrické jógy, ale zpracování dost pokulhává. Prostě to není dobře napsané a hlavně ty úvahy o Bohu, panenství, atp., to není úplně moje krevní skupina :(
Oba díly jsou dobré, zde se mi nejvíc líbila proměna Zuzy, ale detektivní zápletka byla zbytečně překombinovaná. Na můj vkus se ale jak Komisař tak Prokurátor, staví do nějaké machistické pózy a jejich drsňácké jednání mi někdy bylo dost proti srsti. Určitě si ale přečtu i další díl, čte se to dobře a bavilo mě to.
Mě to teda nějak neoslovilo. Pořád jsem čekala na nějaký moment nebo situaci, která by ten příběh vytáhla z průměru, ale nic na co bych si za pár dní po dočtení ještě vzpomněla jsem tam nenašla. Mimochodem ani název knihy nějak nesouvisí s obsahem nebo jsem to možná nepochopila :(
Asi 10x jsem se musela přemlouvat, abych to dočetla. Hlavně v části, kde se hlavní hrdinka rozhoduje co chce. Bylo mi z ní špatně. Příběh je neuvěřitelnej a nechutně přeslazenej. Za mně jedna hvězda, ani nevím za co, ale odpad si to nezaslouží.
Pokud by toto byla prvotina nějaké začínající autorky, tak OK. Ale takto si tedy říkám, kdo sakra napsal ty předchozí knížky, když poslední dobou se ty jejich díla nedají číst. Toto teda bylo o něco lepší než Miluji tě, nenávidím tě, ale i tak to je slabej průměr.
Kniha se mi líbila, hlavní postavy měly sympatické charaktery, hlavně vtipná a sarkastická byla Edie. Doporučuji, bavilo mě to.
Skvělá knížka! Zasmála jsem se a i dojala, takže určitě doporučuji, klidně bych si dala i nějaké pokračování.
Málo kdy, dám 5*, ale toto mě fakt bavilo. Bylo to takové příjemné pohlazení, bez zbytečných dramat, hodně uvěřitelné, opravdu krása.
Za mne hrozný, vůbec to nedává smysl, Connor ji na jednu stranu miluje, ale na druhou ji týrá a ponižuje. Jeho myšlenky o tom, že jediný co může Rory dělat je jeho asistentka co mu vaří kafe ve mě nevzbuzuje pocit, že ji respektuje. Dohoda, kterou ji pak donutil uzavřít je úplně zbytečná a opět zavání vydíráním aby dosáhl svého. Rory mi prostě bylo líto a měla jsem dost problém to dočíst.
Knihu jsem si koupila proto, že ji autorka přirovnává ke Kingovi od TM Frazier a proto jsem nyní po dočtení spíše zklamaná. King je milostný příběh v drsném prostředí, Samotář je spíše o přátelství dvou kamarádů a vnitřním boji sám se sebou. Není to vůbec špatné, ale prostě jsem čekala něco jiného.
Paráda! Toto jsem si teda užila od začátku do konce. Velmi zábavné, hlavní hrdinové úžasní, prostředí neskutečné, Benátky miluju a Casanovův příběh to krásně doplnil. Prostě super :)
Hlavní hrdinka mi nějak nesedla, Devona naháněla dost neodbytně. Ze začátku to bylo vtipné, pak už spíše trapné.
Už dlouho jsem nečetla knížku tak dlouho. Není to špatně napsané, ale je to prostě nuda. Děj vlastně ani moc není a nejvíc akce je, když uteče pes. Pořád jsem čekala na něco co se nakonec nedostavilo, takže jsem se pronudila až do konce.
Velmi zábavné a čtivé, ke konci mi už nějak Gevinova mluva začala vadit a humor se ždímal až na krev. Celkově ale zábavný příběh, autorka trochu nevybalancovala humor s trapností - někdy je méně více. Škoda, že další díly se už nevydaly.
Dost nepříjemné překvapení, po výborném Bennettovi toto? Pak jsem si všimla, že mezi knihami je 6 let, tak to beru tak, že toto byl ne, moc dobrý začátečnický pokus.
Kniha je absolutně bez emocí, nic to se mnou nedělalo, chybělo mi tam jak vlastně vznikl vztah mezi hlavními hrdiny, nic tam nejiskřilo, žádná chemie, prostě nic, jen popsané stránky....druhý díl je o něco málo lepší.
Pro mě bohužel opět zklamání, ze stejného důvodu jako předchozí díl - hlavní hrdinka je prostě arogantní a podle toho, jak přistupuje k sexu, i s velmi nízkým IQ.
Romův problém s PSP byl pro mne špatně vykreslen a velmi rychle vyřešen, opravdu zázrak.
A opět špatný překlad, některá slova nezná ani google, natož čeština, překladatel si je asi vymyslel. Obálka tentokrát taky nic moc, takže celkově špatné a do dalších dílů už nejdu.
Tak bohužel, toto byla katastrofa. Dávám jednu hvězdu za originální prostředí v kterém se to odehrává, ale nenechte se zlákat, pokud máte rádi Jane Austenovou, ta by se v hrobě obrátila. Příběh je tak hloupý, že se mi tomu ani nechtělo věřit a ze všeho nejhloupější je hlavní hrdinka to je opravdu ztělesnění blbosti. Za mne teda vyhozené peníze. Škoda :(
Za mne teda nic moc. Mám ráda kombinace romantiky a detektivky, ale tady, i když se to dobře četlo, jsem se prostě nudila, protože jsem měla pořád pocit, že podobných příběhů už jsem četla hodně a nic originálního jsem tam nenašla. Bohužel, ani hlavní hrdinové, oba samozřejmě nadpozemsky krásní, mne nějak nezaujali, takže dávám i průměrné hodnocení 3*
Moc hezký příběh o tom, jak se z úplné dna dostat zpět mezi lidi. To dno, bylo výborně popsáno a úplně mě to dostalo, chtěla jsem tam být s Diane a nějak jí pomoct, to, co prožívala bylo opravdu děsivé.
Drsné bylo i kolik kartonů se vykouřilo, to byl teda mazec :) Určitě je potřeba, přečíst si oba díly, jinak to není ono.