Leňulaaa

Krásná, ale velice dojemná kniha. Na začátku jsem čekala, že Vivian bude dělat větší problémy, ale asi v polovině knihy mi začalo docházet jakým směrem se bude děj ubírat.

Nečekala jsem, že mě kniha tak chytne. Děj mě do sebe naprosto vtáhl. Skvělá kniha, ideálně se hodí na leto.

Tak tohle jsem opravdu nečekala! Knihu jsem si koupila úplně náhodou při akci v knihkupectví. Nic moc jsem od knihy nečekala, a proto jsem byla mile překvapena, že jsem ji přečetla doslova jedním dechem. Příjemné oddechové čtení, které mi připomnělo mé první lasky. Opravdu mě kniha pohltila a vytáhla z toho každodenního stereotypu. Jediná věc, která mi vadila byly časté rozchody a taková nanicovatost hlavního hrdiny. Ano je to spíše čtení pro nactileté, ale mě to bavilo!

Oba příběhy byli zajímavé a poutavé. Víc mě zaujal starší příběh. Chvílemi se mi kniha zdála hrozně zdlouhavá, naopak konec byl uspěchaný. Vesměs jsem celou dobu nevěděla jaký význam mají “vzkazy” na začátku kapitoly - vše bylo vysvětleno až v poděkování.

Krásné pokračování, číst knihu psíma očima je moc hezké, obzvlášť pro milovníky psu :)

Kniha byla opět parádní, něco úplně jiného než byly předchozí díly. Takhle jsem si přesně představovala Elois. Děti příběhu dodávaly jiskru a kniha byla vtipná. Rychle se četla a příběh byl záživný.

Krásně popsána lidská hloupost, kdy se hlavní hrdinka nechá strhnout módním trendem. Kniha je čtivá, ale nic pro mě.

Na tento díl, jsem se těšila nejvíc, musím, ale říci, že se nese v jiném duchu než předchozí tři díly. Nemůžu ji hodnotit záporně, opět oddechové čtení, kdy stránky ubíhají. Knihu jsem porovnávala se seriálem na netflixu a je to tedy úplný opak.

Nemůžu říct, že bych z toho dílu byla úplně nadšená, jednička mě bavila, ale tady se vše pořad opakovalo až z toho byl čtenář unavený. Pozitivně hodnotím, že kniha je čtivá a i přesto, že má přes 600 stran, čte se dobře. Další díly číst budu, zajímá mě jak dopadne příběh této dvojice.

Poslední díl byl fajn, občas se trochu táhl. Pořad jsem od knihy čekala něco víc, víc popsané lasky, víc části s Larou a Peterem, víc nactiletého čtení. Trošku mě mrzí, že nejsou další dily, je to fajn oddechové čtení.

Upřímně se mi do této knihy vůbec nechtělo, říkala jsem si zkusím a uvidím. Velice mě překvapila. Je to taková tradiční oddechovka. O nactiletých láskach a problémech. S knihou v ruce jsem se vrátila zpět v čase, bylo to strašně fajn čtení, u kterého člověk nemusí ani moc přemýšlet. Četla jsem jedním dechem, určitě doporučuji a těším se na další díl.

Nakonec kniha nebyla tak super jak jsem čekala, ale nebyla ani nejhorší. Dej byl zajímavý občas hodně zmatený. Jinak se četla dobře. Docela drsne tema, teda aspoň pro mě.

Nádherná kniha. Četla jsem ji už podruhé a tentokrat jsem na ni nahlížela úplně jinak. Opět mě děj pohltil.

Pokračování bylo zajímavé, kniha se opět četla sama. Jen mi vadilo neustále pochybovani hlavní hrdinky - působilo to zdlouhavě a místy ohraně. Jinak kniha byla opět super oddechové čtení.

Na začátku knihy jsem se nedokázala vyznat v tolika postavách, ale postupně se to ujasnilo. Samotná zápletka byla zajímavá! Četla jsem s napětím abych tu záhadu rozluštila. Autorka má lepší knihy, ale i horší. Pro mě to byla příjemná oddechovka.

Viděla jsem film, četla jsem knihu z obou děl jsem nadšena! Ikdyž se od sebe velmi liší. Kniha mě bavila, četla se jedním dechem. Jediná věc která by me zajiamala je to jak to s Jakubem ukončí, ale chápu, že i tento konec měl svůj význam, někdy byly příliš zdlouhavé pocity hlavní hrdinky.
Knihu rozhodně doporučuji jako oddechové čtení.

Kniha byla moc hezká. První díl nebyl až tak zaživny, zklamal mě trochu konec, ale byl fajn. Druhy mě bavil hodně a třetí byl dle mého hodnocení nejlepší!

Kniha se mi moc líbila, bylo to příjemné čtení. Četla se velmi rychle je hezky napsána. Akorát se mi nelíbil konec děje čekala jsem ze bude víc rozvinuto "jak to vlastně dopadne" ale v dalších recenzích jsem se docetla ze je další díl tak se to dozvím asi tam. Určitě doporučuji.

No, kniha nebyla nejhorší, ale podruhé bych ji nečetla. Měla jsem docela problém ji dočíst.

Krasne pokračování, moc se mi líbilo, ze se skoro cely příběh točil kolem jedné paničky a mohli jsme sledovat její životní osudy. Konec byl taky moc hezky, docela oceňuji ze se autor nerozhodl psát další pokračování, myslím ze už by to bylo omylani. Super kniha :) doporučuji