Leonor komentáře u knih
(SPOILER) No, autorka si zřejmě myslí, že když ze všech osudových mužů Josefíny udělá úplné hlupáky a násilníky a potom si do románu dosadí fiktivního Donovana, kterého bude prezentovat jako její pravou lásku, tak vše bude v úplném pořádku. Pro mě ne. Sama císařovna mi byla příšerně nesympatická a Donovan ještě víc. Část knihy s Josefínou na tažení v Rusku je absurdní.
Ne takové jako předchozí díly, Sam a Tom se ukazují ve zcela novém světle. Přesto bez debat pět hvězdiček.
Ještě lepší, akčnější a temnější pokračování.
Pokračování s Rafem na škole v Santareně, více akcemi, Sváťovou novou rodinou a jednorožci.
Okouzlující úvod série Sedmý smysl. Hrdiny si prostě musíte zamilovat.
Pěkně zpracováno, škoda těch stran, které autorka využila pro císařovniny rodiče a sourozence, tchyni a strýce Ludvíka, neboť tyto medailonky již zveřejnila ve své knize Sisi a její rodina.
Pěkná knížka, útlá, vzaná s trochou nadsázky. A navíc ji napsala česká autorka, která v Anglii pobývala, což tuto knihu dělá unikátní. Čte se dobře, rozhodně se nenudíte. Ačkoliv nesnáším čtení bulvárních informací, zde mi to tolik nevadilo, neboť královnu nijak nesrážejí, naopak je cítit autorčin kladný vztah k ní.